SE MED: Nu kan du følge Geggo og Cengiz i nyt projekt

Det populære par fra Amager kaster sig ud i noget nyt sammen, og du kan følge med fra skærmen.

Tv-parret fra 'Familien fra Bryggen' Stephanie Karma Salvarli og Cengiz Salvarli købte i oktober 2022 et stort hus på Amager, som skal renoveres fra top til tå.

LÆS OGSÅ: Silas Holst i stor sorg

Parret startede med at filse huset op, så de røde mursten blev dækket, og huset nu er hvidt. Og mens parret med deres to børn indtog stueetagen, indtil førstesalen blev istandsat, så er familien nu rykket på førstesalen, så stueetagen kan få den helt store gennemrenovering.

Det er primært Cengiz, der står for renoveringen, mens Geggo tager sig af parrets to piger. Derfor har parret besluttet, at Geggo rejser to uger til Thailand med pigerne om få dage, så Cengiz kan få arbejdsro til at nå et godt stykke på huset.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'X Factor' aflyst fredag aften

Hvis du elsker at følge huse i forvandling, har parret oprettet en Instagram-profil til lejligheden, hvor man kommer helt tæt på byggeprojektet og Geggo og Cengiz' overvejelser om huset.

- Fra skrot til… Et eller andet lækkert. Følg med i vores renoveringsprojekt ned til de små håbløse detaljer, skriver parret om profilen, der i skrivende stund har mere end 85.100 følgere.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører svimlende husleje

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af FAM. SALVARLI’S HUS (@salvarlishus)