Se klippet: Stolle og Türker snakker hår, tattoos og damer

De to paradisoer er eftertragtede modeller.

Der er bud efter de to 'Paradise Hotel'-deltagere, men det gør absolut ikke Stolle og Türker noget. De elsker nemlig den ekstra - og positive - opmærksomhed. For tiden er de to flotte fyre hårmodeller hos Slik Hair Studio i Aarhus.

- Der er intet træls ved at være hårmodel. Hvis der er noget, som jeg ikke vil have, så siger jeg det. Men det er faktisk altid fedt med nye ideer til frisurer - og så længe at jeg stadig ser godt ud, så er det jo helt fint, lyder det kækt fra Stolle, der er topaktuel i 'Paradise Hotel 9'.

LÆS OGSÅ: Kanika om 'Paradise': Langt over min personlige grænse

Folk kommer fra København til Aarhus

Selv om Türker ikke er aktuel i denne sæson af 'Paradise Hotel', så er han stadig med til at udgøre en god figur og reklame for Slik Hair Studio. Og der trækker han det, der minder om det dobbelte kendis-kort.

- Jeg vælger selv alle de frisurer, som jeg får lavet. Min inspiration er hentet hos nogen af verdens mest berømte fodboldspillere - nemlig Cristiano Ronaldo og Neymar, afslører Türker overfor Realityportalen.dk.

Om det er Türker eller Ronaldo-looket, der trækker folk til, er uvist. Men opmærksomhed forstår de to 'Paradise'-fyre at skabe omkring salonen.

- Der kommer mange kunder i salonen, som gerne vil have glattet håret permanent eller for at få en lækker frisure ligesom mig. Jeg blev meget overrasket, da jeg hørte, at der er folk, som rejser fra København til Aarhus for at blive klippet, siger Türker.

Derudover får de to fyre også en del komplimenter med, når de er i byen - og det er de pigeglade fyre slet, slet ikke kede af.

Se Stolle og Türker i Slik Hair Studio i klippet herunder:

https://www.youtube.com/watch?v=4sYKNuUf42g

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Ali lover: Der bliver rav i den!

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.