SE KLIPPET: Første smugkig på 'Riget Exodus'

Så er der godt nyt til alle fans af Lars von Triers uhyggelige serie 'Riget'.

Den tredje og sidste sæson af 'Riget' har været længe undervejs, men første klip fra 'Riget Exodus' er netop blevet offentliggjort.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard afslører stort skridt

Serien foregår som altid på det venkendte Righospitalet på Blegdamsvej i København. I klippet ses Bodil Jørgensen i rollen som søvngængeren Karen, der på mystisk vis ender foran hospitalets port i forsøget på at opklare tv-seriens uopklarede spørgsmål.

I 'Riget Exodus' åbner porten sig nemlig på ny.

LÆS OGSÅ: Kardashian-stjerne indlagt

Med 'Riget Exodus' slutter Lars von Trier dermed sin berømte kultserie fra 90'erne, hvor det onde har overtaget, og lægevidenskaben har sin daglige kamp med sig selv, med svenskerne og det overnaturlige.

På rollelisten findes store skuespilnavne. Foruden Bodil Jørgensen medvirker blandt andet Lars Mikkelsen, Nikolas Bro og Nikolaj Lie Kaas. Men der har også været plads til nogle af dansk films helt store koryfæer.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Her vil han gå i skole

Publikum kan nemlig glæde sig til et gensyn med både Birthe Neumann, Henning Jensen og Ghita Nørby, som optræder i samme roller fra de forrige to sæsoner.

Men der er også blevet plads til en debutant på Rigets famøse gange. Den 24-årige nordjyde Jesper Sørensen, som blev landskendt som drengen i den gamle krop, har fået rollen som Lillemand, og han udgør dermed ene halvdel af hospitalets nye kærlige og humoristiske opvasker-duo. Makkeren i køkkenet er robotten BOB 2.0.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle om Casper: Fint forhold

Den nye sæson af ‘Riget’ forventes at få premiere på Viaplay i 2022, hvorefter den siden hen vil få tv-premiere på DR1.

Se klippet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: De første ord fra prins Gustav og prinsesse Carina efter ulykken