SE KLIPPET: 'Ex on the Beach'-par gør det endelig officielt

Mads Emil Andersen spørger endelig Emilie Hoffmann, om de skal slå pjalterne sammen.

Da 'Ex on the Beach'-parret forleden mødte op til premieren på den nye Marvel-film, 'Eternals', afslørede de, at Emilie Hoffmann i længere tid har boet hos Mads Emil Andersen i Hedehusene.

- Officielt er vi ikke flyttet sammen, men efter at vi kom hjem fra villaen, sagde jeg til Emilie, at hun kunne være hos mig, lige så længe hun ville, og så gik hun ikke igen, fortæller Mads og Emilie supplerer:

- Jeg har bare bosat mig selv, fortæller den tidligere 'Paradise Hotel'-babe.

LÆS OGSÅ: Unikt indblik: Her opholder deltagerne sig efter ‘Robinson’

At det ikke er officielt, beslutter Mads' dog at ændre midt i interviewet med Realityportalen, hvor han stiller Emilie det store spørgsmål: Vil du flytte sammen?, hvortil Emilie selvfølgelig svarer ja.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mads Emil fra ‘Ex on the Beach’ spørger Emilie Hoffmann om de skal flytte sammen på den røde løber til premieren på den nye Marvel-film, ‘Eternals’.

Hvis Emilie ikke skulle bo hos Mads, har hun heller ikke et alternativ.

- Jeg tror, at mit værelse hos min mor er blevet en form for pulterkammer nu, så jeg har ikke rigtigt noget andet sted at bo, forklarer Emilie, som dog pointerer, at hun ikke bor hos Mads af praktiske årsager, men fordi hun elsker at have ham i sin hverdag.

LÆS OGSÅ: Christel viser særlig ‘Ex on the beach’-tatovering frem

Emilie har endnu ikke fået en nøgle til lejligheden, men mon ikke hun får en snart.

LÆS OGSÅ: Paradiso skyld i eget exit: Man ser det ikke på tv