SE HER: Vild kemi mellem Asta Björk og Jimilian

Genial, stabil, fed energi - Jimilian holder sig ikke tilbage, når det gælder om at give komplimenter til sin nye dansepartner Asta Björk

I dette års 'Vild med dans' danner den 26-årige rapstjerne Jimilian par med den professionelle danser Asta Bjork, og det er den unge sanger godt tilfreds med.

- Jeg håbede på, at det var Asta, som jeg skulle danse med. Hun er en favorit derhjemme og hos mig. Hun har styr på sine ting. Hun har en fed energi. Hun er genial, udbryder Jimilian.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

Forlegen før første møde

Jimilians begejstring for Asta er heldigvis gensidig. Før første møde trippede danseren i dansesalen af nervøsitet, da hun inderligt håbede på, at det var Jimilian, som trådte ind ad døren.

- Jeg kendte til alle nydanserne, og derfor håbede jeg på, at jeg kom til at danse med Jimilian. Jeg tænkte, at vi ville passe godt sammen. Men op til afsløringen blev jeg simpelthen så nervøs, så da jeg åbnede døren, blev jeg bare sygt genert, fortæller Asta.

Nervøsiteten og forlegenheden er dog senere hen blevet erstattet med glæde, grin og masser af komplimenter

LÆS OGSÅ: Sofie Linde lagt for had: Får dødstrusler

Kemien er en udfordring 

Den sprudlende kemi er ikke til at tage fejl af, men med de den følger også en stor udfordring.

- Den første dans, som vi skal danse er pasodoble, og det er en udfordring. Vi skal se surt på hinanden. Det er lidt svært, for Asta har virkelig en fed energi, og hun er glad hele tiden, fortæller Jimilian.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendispar skal skilles

Se videoen øverst i artiklen, hvor parret forsøger at give hinanden pasodoble-blikket.

‘Vild med dans’ har premiere fredag den 10. september kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.