SE HER: Ung mand giver stor kærlighedserklæring i utraditionelt dating-program

I reality-programmet 'Just Tattoo of Us USA' går det helt galt for deltageren Steven, der giver sin veninde Hailey en kærlighedserklæring gennem en tatovering.

Nu får danske seere endnu en gang lov til at komme helt tæt på nogle skøre, sjove og fuldstændig forfærdelige tatoveringer.

På søndag den 23. februar kl. 18.00 ruller den populære reality-serie ’Just Tattoo of Us USA’ nemlig over skærmen igen på Paramount Network, hvor venner, veninder, familie og ekskærester får muligheden for at lave den ultimative prank på hinanden.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe i tårer: Jeg savnede mit barn

I første afsnit bliver vi præsenteret for vennerne Steven og Hailey, der har kendt hinanden hele livet. Haileys budskab med tatoveringen til Steven er en klar opfordring til at vokse op og stoppe med at være en mors dreng. Steven derimod benytter tatoveringen til at løfte sløret for en hemmelighed, han har gået med i al den tid, vennerne har kendt hinanden.

Det viser sig nemlig, at Stevens følelser for Hailey er mere end blot venskabelige, hvilket tatoveringen ikke lægger skjul på. Hvad Steven dog ikke kunne have forudset er, at den store kærlighedserklæring på ingen måde falder i god jord hos Hailey – muligvis fordi, at tatoveringen snarere er slibrig og vulgær fremfor sød og romantisk.

LÆS OGSÅ: UH! Nyt og hot reality-par: Ja, vi er kærester

Hvad der skulle være endt med kys og forløsning ender altså i tårer med et knust venskab til følge.

Se klippet herunder, hvor Hailey ser sin tatovering for første gang. Ariklen fortsætter efter klippet.

Senere i afsnittet er de to veninder Riley og Gerrica i studiet for at tatovere hinanden. Men under den polerede veninde-facade syder og bobler det med vrede og frustration.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Jeg er forelsket i min venindes chef

Gerrica mener, at Riley stikker sine venner i ryggen, imens Riley er opsat på at gøre det klart, at hun er lederen af vennegruppen. Ved afsløringen af tatoveringerne får vreden fuldstændig frit løb, og programmets sikkerhedsvagter må træde til for at adskille de to nu ex-veninder.

Der er altså lagt op til drama og store følelser, når anden sæson af ’Just Tattoo of Us USA’ starter på Paramount Network søndag den 23. februar kl. 18.00.

LÆS OGSÅ: Knuste hjerter på ‘Paradise’: Det var bevidst

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?