SE HER: Felix Smith viser nyt familiemedlem frem

Et nært familiemedlem i familien Smith kunne i februar ikke mere, men nu er en ny firebenet ven klar til at give kærlighed i hjemmet.

Den tidligere 'Danmark har talent'-vært og farttossede 'Top Gear'-vært Felix Smith måtte i starten af februar tage afsked med et nært familiemedlem.

- I morgen siger vi farvel til Marley. Han har været min makker i tykt og tyndt de sidste 14 år, og nu venter hundehimlen. Jeg er knust i tusinde stykker, men beslutningen er taget. Han har gigt og kan ikke gå mere. Tak til alle jer, der har været med til at give ham det bedste hundeliv, man kunne få. R.I.P min elskede ven, skriver Felix på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Aktuelle i 'Top Gear': Dar Salim og Felix Smith svarer på fartglade spørgsmål

Marley er kendt af mange danskere, da han i 2015 fik sit eget tv-program med titlen 'Hvem sagde vuf', hvor den gyldne labrador gik lige ind i danskernes hjerter.

Felix Smith, der sammen med kæresten Marie har sønnerne Theodor og Arthur, savner allerede her en måned efter afskeden med Marley en firebenet ven i familien.

LÆS OGSÅ: Linse på diæt: 100 kilo er for meget for kroppen

- Jeg savner min hund, skriver Felix i et Instagram opslag, hvor han samtidig prøver at overtale Marie til en ny hund, og blot seks timer, efter opslaget er lavet, poster Felix et nyt opslag, hvor han viser familiens nye hund frem.

- Tak for al jeres kærlige pres og gode vibes. Det virkede. Nyt familiemedlem ankommer den 31. marts. Enestre krav fra Marie var, at den skal hedde Robert Redford, så det hedder den altså.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Date mig nøgen' sæson 3 får nyt twist

Det nye familiemedlem er en sort Cocker Spaniel hanhund.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommer bestjålet på danseskole

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie lykkelig gravid: Jeg troede ikke, det var muligt