SE DET FØRSTE KLIP: 'Jersey Shore' vender tilbage i nat

Du skal gå sent i seng - eller stå meget tidligt op - hvis du skal se premieren på den nye sæson af 'Jersey Shore'.

– Vi er ældre, men jeg tror ikke, at mange af os er blevet klogere.

Sådan lød det for nylig fra Ronnie Ortiz-Magro, da MTV lancerede traileren for den kommende sæson af ’Jersey Shore Family Vacation’, der i nat dansk tid har premiere i 108 lande verden over - heriblandt Danmark. Og der venter seerne en masse gode ting, for selv om der er sket meget på de seks år, hvor deltagerne har været væk fra skærmen, så er de stadig klar til at feste.

SE TRAILEREN: ‘Jersey Shore’ er tilbage – og det er vildere end nogensinde

LÆS OGSÅ: ‘Jersey Shore’-stjerne erklærer sig skyldig: Risikerer 15 år i fængsel

For første gang i MTV's historie får et program en global premiere samtidig. Første afsnit af ’Jersey Shore Family Vacation’ bliver vist på samme tidspunkt på alle Viacoms internationale kanaler fordelt i 180 lande. I Danmark kan seerne glæde sig til premieren i nat, fredag den 6. april, klokken 02:00. Hvis man ikke er en natteravn, kan man i stedet se genudsendelsen af premiereafsnittet fredag aften klokken 21:00.

Med det smukke hus i Miami, en kæmpe pool og ikke mindst en bar fyldt til randen med alkohol, er der lagt op til en ferie og masser af fester, som både de og seerne sent glemmer.

I videoen over artiklen kan du se det første klip fra den nye sæson, inden du altså kan se første afsnit i nat klokken 02:00 eller fredag aften klokken 21:00 på MTV, hvor der også kommer et nyt afsnit hver fredag aften.

LÆS OGSÅ: Så vildt bor hun: ‘Jersey Shore’-stjerne sælger millionvilla

SE BILLEDERNE: ‘Jersey Shore’-stjerne gift

LÆS OGSÅ: Kendt milliardarving springer ud som realitystjerne