SE BILLEDET: Petra Nagel har født

Petra Nagel er blevet mor til en lille velskabt dreng, som ifølge hende selv kom med foråret.

Den populære DR-vært Petra Nagel kan nu kalde sig mor. Hendes søn er nemlig kommet til verden i weekenden, det afslører hun på Instagram med et sødt billede og ordene:

- Han kom med foråret. Iøvrigt; Tak til verdens bedste jordemødre og sygehusansatte. Godt at vi har jer.

Opdateringen melder ikke noget om, hvorvidt der har været komplikationer i forbindelse med fødslen, og det er derfor, hun er taknemmelig for de ansatte på sygehuset, eller om det blot er en helt almindelig taknemmelighed i kølvandet på den konflikt, der muligvis står for døren.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefruer’-Jackie er blevet skilt

LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu

Graviditeten kommer på tv

Under sin graviditet har Petra haft et kamerahold i nakken, og seerne får endnu engang får lov at komme tæt på hende i et nyt program, der kommer til at handle om hendes graviditet.

– Jeg tænker, at det er meget interessant. Seerne har ligesom fulgt mig, da jeg var single; så bøvlede jeg lidt med min krop; så fandt jeg Asbjørn, og så tænkte jeg, at man kunne slutte ringen med, at vi nu skal have et barn, og hvordan er det så? Sådan meget voksent, ikke?, sagde Petra, da Realityportalen mødte hende på den røde løber i januar måned ved Zulu Awards.

LÆS OGSÅ: HAHA: Holly vandt en Zulu Award – sådan siger hun tak

Det vides ikke, hvor længe kameraholdet følger Petra og kæresten frem mod at blive familie, og om de er med hele vejen til fødegangen, så det bliver spændende at se.

Se det første billede af Petras søn herunder og det sidste billede af Petra som gravid.

LÆS OGSÅ: Silas Holst bekræfter forhold med 'Paradise'-hunk

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester - vi boller bare