Tobias, da han deltog i 'Robinson Ekspeditionen' 2016 (Foto: Janus Nielsen)
Tobias, da han deltog i 'Robinson Ekspeditionen' 2016 (Foto: Janus Nielsen)

SE BILLEDET! Paradiso viser sønnen frem for første gang

Tobias Friberg fra seneste sæson af 'Paradise Hotel' har tidligere holdt sin søn skjult, men nu viser han ham endelig frem for offentligheden.

Tobias Friberg kender vi efterhånden fra en del tv-programmer. Det første var 'Robinson Ekspeditionen' tilbage i 2016, og siden har man kunne se ham i programmer som 'Dagens mand', 'Besat af bad boys', 'For lækker til love' og ikke mindst 'Paradise Hotel' 2020.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-deltagere: Derfor skulle Jonas ikke vinde

Den store opmærksomhed, der følger med så mange tv-optrædener betød også, at Tobias valgte, at han ville skærme sin nu femårige søn Liam fra rampelyset ved blandt andet at dække hans ansigt til på de sociale medier. Men nu har Tobias ændret mening og viser for første gang lille Liam frem i offentligheden.

– Jeg ville tidligere gerne skjule ham og ikke involvere ham i forskellige ting. Men hvis folk ved, jeg har en søn, må de også gerne få muligheden for at se, hvor lækker en dreng jeg har! Mange folk har tidligere været nysgerrige! Det er jo ikke fordi, han nu vil blive stoppet på gaden, han er "bare" min søn og ikke en del af mine valg og mine programmer. Jeg er stolt af endelig at kunne vise ham frem, forklarer Tobias til Realityportalen.

Herunder kan du se billedet af Tobias og sønnen Liam

Tobias og sønnen Liam (Foto: Privat)
Tobias og sønnen Liam (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Her er fem ting, der aldrig blev vist i ‘Paradise Hotel’ 2020

Derfor skiftede jeg mening

Tobias føler, at han er blevet taget så godt imod af sine følgere på de sociale medier, at han nu godt tør vise sønnen frem alligevel.

- Jeg var paranoid i starten over, hvordan folk ville tage det. Men generelt er folk rigtig flinke og høflige. De eneste haters er de forbandede tastaturkrigere, som sidder derhjemme og ikke tør vise sig, og dem giver jeg intet for. Så derfor synes jeg godt, de folk som egentlig gerne vil følge positivt med i mit liv, må se hele Tobias, forklarer han.

Tidligere har sønnens ansigt været tildækket på de sociale medier

Tobias skjuler Liams ansigt for offentligheden, indtil han er stor nok til at vælge selv, fortalte Tobias (Foto: Privat)
Tobias skjuler Liams ansigt for offentligheden, indtil han er stor nok til at vælge selv, fortalte Tobias (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: 10 realitystjerner du ikke vidste havde børn

Tidligere fortalte Tobias, der har Liams navn tatoveret på siden af hovedet, at han ønskede at holde sønnen skjult for at beskytte ham.

– Jeg har helt bevidst valgt ikke at vise hans ansigt på nogle sociale medier. Jeg mener, at det skal være hans eget valg, når han bliver større at vælge, om han vil blive vist offentligt eller ej. Det er han ikke gammel nok til nu, fortalte Tobias til Realityportalen tilbage i april måned.

Men nu har Tobias altså fundet frem til, at der ikke var det store at bekymre sig om, og derfor viser han nu stolt sønnen frem.

Tobias har sønnens navn tatoveret på siden af hovedet sammen med 'Besat af Bad Boys'-ekskærestens navn

Tobias har tatoveret sønnens navn på siden af hovedet. Ekskæresten fra 'Besat af Bad Boys's navn, Amalie, er dog blevet mere eller mindre fjernet nu (Foto: Privat)
Tobias har tatoveret sønnens navn på siden af hovedet. Ekskæresten fra 'Besat af Bad Boys's navn, Amalie, er dog blevet mere eller mindre fjernet nu (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Tobias åbner op om sønnen

Verdens bedste mor

Kvinden, som Tobias fik Liam med, ønsker selv at blive holdt uden for rampelyset. Hende og Tobias gik fra hinanden kort efter, at Liam kom til verden, men de har aldrig haft problemer med at samarbejde om sønnen.

– Vi har altid haft en fantastisk dialog, han har verdens bedste mor, har Tobias tidligere udtalt.

De arbejder på at få en fast samværsordning om sønnen, men ellers kan Tobias se Liam, når han ønsker. Hans håb for en samværsordning er, at han vil få Liam hver anden weekend og en hverdag. Tobias har dog tidligere haft en periode, hvor han ikke så Liam på grund af sine skæve arbejdstider som kok.

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

LÆS OGSÅ: Reality-babe om graviditet: Det var en ups’er