SE BILLEDET: Numse-Rasmus smider tøjet

Numse-Rasmus har lagt et sjældent billede på de sociale medier, hvor han viser sin krop frem i al sin pragt. For ham var det både en sejr over sin egen usikkerhed og et stik til perfekthedskulturen.

Der er en del realitystjerner, hvor det nærmest ville være mere overraskende at se dem MED tøj på. Og så er der de realitystjerner, man aldrig har set i den mundering, de blev skabt i.

En af sidstnævnte er Rasmus Billing Birnbaum, som vi lærte at kende som Numse-Rasmus i 'Singleliv', og som i dag arbejder i Fakta og på sit velgørenhedsprojekt 'We Care About African Football'.

LÆS OGSÅ: Silas Holst får stor drøm opfyldt

"Vær stolt af dig selv!"

Men nu viser Rasmus kroppen frem med et nyt vovet billede, hvor der ikke er efterladt meget til fantasien, og det er der en ganske særlig grund til.

- Jeg vil gerne sende et budskab om, at man skal være stolt af sig selv, uanset hvordan man ser ud. Alle, både mænd og kvinder generelt, skal ikke være bange for at vise sig selv frem og stå ved sig selv – vær ligeglad med, hvad andre tænker, forklarer Rasmus til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Paradiso åbner op om misbrug: Jeg røg på psyk

Herunder kan du se billedet af Numse-Rasmus. Artiklen fortsætter efter opslaget.

LÆS OGSÅ: Linse efter at have kysset sin hund: Har levende parasitter i kroppen

Rasmus er nemlig selv blevet påvirket af de idealer om den perfekte krop, som man ser gentaget adskillelige gange i reality-programmer og på sociale medier.

- Det hele skal være så perfekt. Men det uperfekte er altså også meget, meget skønt og fantastisk! Det er sgu ikke alle, der render rundt og har sixpack og muskler ligesom dem i ’Paradise’, og det er synd, hvis ungdommen kommer til at tro, at det er sådan man skal se ud for at få succes, forklarer han om baggrunden for at smide tøjet.

LÆS OGSÅ: Nicklaes får vrede beskeder efter break-up: Det pisser mig af

En sejr over usikkerheden

Dog var det ikke bare lige sådan at sende det vovede billede ud i offentligheden for Rasmus. Selv dengang han optog ’Singleliv’ og ’Et ton cash’ blev han nervøs for, om det nu kom med i programmet, når han skulle skifte tøj.

- Jeg står normalt ikke frem sådan her, så selvfølgelig havde jeg sådan én "skal-skal ikke", men nu gjorde jeg det, og det var en sejr for mig! For jeg har altid haft et issue med at vise mig selv frem. Jeg har altid hadet at have alt det hår, jeg har på brystet, men det er jo bare en del af mig, forklarer Rasmus, der har lært at hvile mere i sig selv med alderen.

LÆS OGSÅ: Irina åbner op om sit liv i ny bog

Klar til kærligheden

Heldigvis føler Rasmus, at hans letpåklædte billede er blevet taget godt imod og med en kærlig humor, så derfor har han også fået mere mod på at vise sig frem igen en anden gang.

- Det ville da heller ikke være dårligt, hvis der nu sad en dejlig pige derude, der kunne tænke, at jeg var interessant og lige noget for dem. Det kunne da været meget sjovt at prøve, nu har jeg jo været single så længe, griner Rasmus.

LÆS OGSÅ: FØR OG EFTER: Jannis numse i vild forvandling

LÆS OGSÅ: Peter Tanev vært på nyt tv-show