Mathias (Foto: Privat)
Mathias (Foto: Privat)
Amanda og Mathias (Foto: Privat)
Amanda og Mathias (Foto: Privat)

SE BILLEDET: 'Ex on the Beach'-babe viser ny kæreste frem

En velkendt 'Ex on the Beach'-babe flyver i øjeblikket på en lyserød sky.

Efter et par turbulente måneder tidligere i år, hvor ‘Ex on the Beach’-parret Mikkel og Amanda slog op efter tre tilfælde af utroskab fra Mikkels side, fandt de endelig sammen igen under en rejse til Sunny Beach, hvor de sågar blev gift med hinanden.

Få uger efter brast kærligheden dog igen, da Mikkel fandt ud af, at Amanda havde været ham utro i den periode, hvor de var fra hinanden, men havde aftalt ikke at være sammen med andre. Alligevel havde hun haft sex med Sami fra dette års udgave af ‘Paradise Hotel’, og det ville Mikkel ikke finde sig i.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked

Amanda slog fast, at hun ville gøre alt for at vinde Mikkel tilbage, men det lykkedes ikke.

Nu viser det sig dog, at Amanda har fået nyt held med kærligheden:

- Jeg har mødt en super skøn mand, som virkelig ser alt det gode i folk og i mig. Så jeg er blevet kærester med Mathias, der er 23 år. Han er en person, som har det største hjerte, og han vil mig kun det bedste. Jeg mødte ham for to år siden til min ekskærestes begravelse, hvor vi sad og snakkede i lang tid. Samme aften dukkede hans daværende kæreste op. Allerede der vækkede han en stor interesse, da han virkelig sad og lyttede og trøstede mig. Efter den dag har jeg så ikke set eller hørt fra ham, men da jeg lagde en story op for noget tid siden på Instagram, hvor jeg græd og fortalte om bruddet med Mikkel, skrev han og spurgte, om jeg var okay. Han prøvede ikke på noget, han ville virkelig bare være der for mig i en svær tid, fortæller Amanda og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill: Jeg er skuffet over Sidsel

LÆS OGSÅ: Casper efter ‘EOTB’-exit: Derfor røg jeg ud af villaen

- Vi mødtes så, og snakken gik, og alt er gået super stærkt. Men alt mellem Mathias og jeg spiller bare. Vi har begge haft en svær og dum fortid og vil gerne videre med vores liv. Han er virkelig en fantastisk mand, og så er han piv lækker. Jeg kunne ikke ønske mig mere, han er virkelig god ved mig. Vi har nu været kærester i noget tid, men vi har ikke en præcis dato på, da vi ikke har set andre, siden vi begyndte at ses og faldt for hinanden. Vi tager det dog stille og roligt med forholdet, så vi tager én dag ad gangen. Jeg ville dog ikke være hoppet ind i et forhold, hvis jeg ikke kunne se en fremtid sammen med ham.

Se billeder af Amandas kæreste, Mathias, øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mark afslører: Monique og jeg hygger igen

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt