SE BILLEDET: Dansk realitypar er blevet forældre igen

Tre er blevet til fire hjemme hos det lykkelige realitypar.

Der er sket meget, siden Nick Bisgaard Jakobsen deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2011. Sidenhen er han blevet kærester med ‘Fristet’-deltageren Nadia Johansen, som han friede til i 2013. Samme år flyttede parret også i hus sammen og fik en søn, Marius.

I december kunne det lykkelige realitypar så dele en glædelig nyhed, da de over for Realityportalen afslørede, at barn nummer to var på vej. Nadia var gravid og ventede en dreng, der var sat til at komme til verden 13. juni.

Så længe måtte familien dog ikke vente, og den 3. juni blev Nick og Nadia forældre for anden gang, da en sund og velskabt dreng på 53 centimeter og 4030 gram kom til verden. Det bekræfter en lykkelig Nadia over for Realityportalen.

- Det er gået okay. Jeg skulle have planlagt kejsersnit mandag klokken 10. Det forløb okay, dog med lidt blodtab. Vi er forsat indlagt, men vi håber meget at kunne komme hjem til den stolte storebror i morgen (lørdag, red.), fortæller hun.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Forsidefruer’ vender tilbage med ny deltager

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: Amalie mødte optaget mand med familie: Nu er de sammen

Godt, men hårdt

Familien er naturligvis lykkelige over at have fået et ekstra medlem, men det har også været hårdt.

- Den første tid er gået godt, men det har været en hård omgang. Vi har brugt alle vores kræfter på, at at jeg skulle komme mig, og at lillebror skulle have det godt, siger hun og fortsætter:

- Men vigtigst at alt, at den stolte storebror ikke skulle føle sig udenfor, nu hvor vi har været indlagt uden ham. Marius er helt vild med lillebror, men glæder sig meget til, at vi kommer hjem.

Nadia fortæller, at parret var helt med på beslutningen om, at fødslen skulle ske ved kejsersnit.

- Det var vores ønske efter samtale med sygehuset. Fødslen med Marius tog 50 timer og endte i kejsersnit. Denne gang lå lillebror forkert  med hovedet opad og min moderkage foran, så vi havde nok heller ikke fået lov til at føde vaginalt, siger hun.

SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe har fået nye bryster

Opkaldt efter prins

Sønnen har fået navnet Vincent, og det er der en særlig årsag til.

- Vi så håndbold VM-finale, og da de filmede over på kronprinsen, sagde jeg: "ej, se hvor sød prins Vincent er". Nick sagde med det samme: "Jeg er vild med det navn. Kan lillebror ikke godt hedde det?". Danmark vandt guld, og vi fandt endelig et navn til lillebror, siger Nadia.

Og hurtigt viste det sig, at navnet passer rigtig godt ind i familien.

- Efter lidt søgen på Google var Nick helt sikker. Både Marius og Vincent har romersk afstamning og betyder noget a la mandig og erobrer.

LÆS OGSÅ: Frygtede alvorlig hjertefejl: Nu har Nadia Shilas søn været til scanning

Herunder kan du se den lykkelige familie med det nyfødte medlem:

Den lykkelige familie på fire. (Foto: Privat)
Den lykkelige familie på fire. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Ung mor går til behandling: Jeg har det simpelthen så dårligt