SE BILLEDERNE: 'Vild med dans'-stjerne springer ud som model

Den tidligere 'Vild med dans'-deltager har mange talenter. Nu er han blevet spottet af et modelbureau.

18-årige Albert Rosin Harson dansede sig ind i alles hjerter, da han sammen med 31-årige Jenna Bagge opnåede en andenplads i 2020's 'Vild med dans' - og så opnåede de som bekendt også et stærkt venskab.

Her blev han ikke kun rost til skyerne for sine trin og sin holdning, men også for sit elegante ydre. Og det er der nu andre end dommerne i 'Vild med dans', der har fået øjnene op for.

LÆS OGSÅ: Så du det? Martin Jensens forlovede med i ‘X Factor’

Jenna Bagge og Albert Rosin Harson i sidste uges 'Vild med dans' (Foto: Henrik R. Petersen)
Jenna Bagge og Albert Rosin Harson i sidste uges 'Vild med dans' (Foto: Henrik R. Petersen)

Modelbureauet 'Scoop Models' har nemlig netop lagt Albert på deres site blandt deres nye modeller, og her er allerede en del gode skud af den unge skuespiller, der nu også ser ud til at have en modelkarriere foran sig.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman åbner op: Det er en stor sorg

Her fremgår det blandt andet, at Albert Rosin Harson er 183 centimeter høj, har grønne øjne og bruger størrelse 44 i sko.

Albert og Jenna dansede i finalen i 'Vild med dans' mod Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen, der løb med sejren, mens Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst fik en tredjeplads.

Udover at være kendt fra underholdningsprogrammet på TV 2, er Albert kendt for sin rolle i julekalenderen 'Tinkas juleeventyr' samt i en ungdomsserie på DR. Senest har han kastet sig ud i at spille teater.

LÆS OGSÅ: LISTE: De kendtes specielle børnenavne

Se Albert Rosin Harson hos 'Scoop Models' her. 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Albert Rosin Harson (@albertrharson)