Amalie Szigethy med datteren Josephine. (Foto: Privat)
Amalie Szigethy med datteren Josephine. (Foto: Privat)

SE BILLEDERNE: Udlandet kalder på kendisserne

Corona har sat en stopper for manges ferieplaner, men ikke alles. Få et overblik over hvilke kendisser, der ikke kunne undvære sydens varme denne sommer.

De er også på ferie

Det danske sommervejr har vist sig fra sin omskiftelige side, og derfor er en god håndfuld danske kendisser draget udenlands.
LÆS OGSÅ: Annemette Voss' søn har valgt far over hende: Jeg har givet op


Mor på ferie


 Amalie Szigethy (Foto: Privat)

TV-kendissen Amalie Szigethy, 28, er smuttet til Marbella i Spanien sammen med sin 3-årige datter, Josephine. Snart bliver deres lille familie udvidet med endnu et medlem. 28-årige Amalie er nemlig gravid med endnu en lille pige

LÆS OGSÅ: Sofie Linde deler pinlige historier i nyt job
Hot mama Jackie Navarro (Foto: Privat)

Jackie Navarro, 34, er taget på ferie med sin kæreste og sine fire børn. – Vi skulle have været på sejlerferie, men vejret har ikke lige været til det, så det blev Spanien og Frankrig, skriver Jackie, der, trods en fødsel for mindre end et år siden, står knivskrapt.

LÆS OGSÅ: Christian Degn i Jylland: Høj på sommer
Solskins-selfie
 Julie Ølgaard (Foto: Privat)

38-årige Julie Ølgaard er også taget til sydens sol med sin mand, skiløberen Gustav Muus, og parrets to børn. Skuespillerinden nyder lidt tiltrængt varme og kvalitetstid.

LÆS OGSÅ: Noah Skaalum viser vanvittigt resultat: Fra kvinde til mand


Sarah Solstråle


 Sarah Zobel (Foto: Privat)

Sarah Zobel, 46, er taget til Mallorca med sine tre børn, Roberta, Vincent og Dallas. – De eneste steder, man skal have mundbind på, er i supermarkeder og taxaer. Ellers færdes man nogenlunde som i Danmark. Her er helt skønt og roligt, fordi der ikke er mange turister, skriver psykologen på Instagram.

LÆS OGSÅ: Desperat ung mor: Vores kærestetid forsvinder
Hjem til familien
 Gunnvør Dalsgaard (Foto: Privat)Gunnvør Dalsgaard holder ferie hos sin familie på Færøerne sammen med sine tre børn, Hannah, Sigga og Hugo. – Jeg glæder mig til at komme helt ned i gear. Der sænker sig altid en helt særlig ro over mig i det sekund, jeg lander mellem bjergene, og det er ret vildt at se det samme ske med børnene, lyder det fra den 38-årige forsidefrue.
LÆS OGSÅ: Majbrit var frustreret over datterens søvn: Sådan går det i dag
Det danske sommervejr har vist sig fra sin omskiftelige side, og derfor er en god håndfuld danske kendisser draget udenlands. LÆS OGSÅ: Annemette Voss' søn har valgt far over hende: Jeg har givet op Mor på ferie Amalie Szigethy (Foto: Privat) TV-kendissen Amalie Szigethy, 28, er smuttet til Marbella i Spanien sammen med sin 3-årige datter, Josephine. Snart bliver deres lille familie udvidet med endnu et medlem. 28-årige Amalie er nemlig gravid med endnu en lille pige LÆS OGSÅ: Sofie Linde deler pinlige historier i nyt job Hot mama Jackie Navarro (Foto: Privat) Jackie Navarro, 34, er taget på ferie med sin kæreste og sine fire børn. – Vi skulle have været på sejlerferie, men vejret har ikke lige været til det, så det blev Spanien og Frankrig, skriver Jackie, der, trods en fødsel for mindre end et år siden, står knivskrapt. LÆS OGSÅ: Christian Degn i Jylland: Høj på sommer Solskins-selfie Julie Ølgaard (Foto: Privat) 38-årige Julie Ølgaard er også taget til sydens sol med sin mand, skiløberen Gustav Muus, og parrets to børn. Skuespillerinden nyder lidt tiltrængt varme og kvalitetstid. LÆS OGSÅ: Noah Skaalum viser vanvittigt resultat: Fra kvinde til mand Sarah Solstråle Sarah Zobel (Foto: Privat) Sarah Zobel, 46, er taget til Mallorca med sine tre børn, Roberta, Vincent og Dallas. – De eneste steder, man skal have mundbind på, er i supermarkeder og taxaer. Ellers færdes man nogenlunde som i Danmark. Her er helt skønt og roligt, fordi der ikke er mange turister, skriver psykologen på Instagram. LÆS OGSÅ: Desperat ung mor: Vores kærestetid forsvinder Hjem til familien Gunnvør Dalsgaard (Foto: Privat) Gunnvør Dalsgaard holder ferie hos sin familie på Færøerne sammen med sine tre børn, Hannah, Sigga og Hugo. – Jeg glæder mig til at komme helt ned i gear. Der sænker sig altid en helt særlig ro over mig i det sekund, jeg lander mellem bjergene, og det er ret vildt at se det samme ske med børnene, lyder det fra den 38-årige forsidefrue. LÆS OGSÅ: Majbrit var frustreret over datterens søvn: Sådan går det i dag

Musiker Remee Jackson, 45, og hans modelkæreste Mathilde Gøhler, 27, er sammen med datteren Kenya, fem, taget til Ibiza. Fodboldspiller Nicklas Bendtner, 32, og hans modelkæreste, Philine Roepstorff, 27, er smuttet til Italien. Sangerinde Szhirley, 43, er sammen med sin mand, komponist Mads Møller, og parrets sønner Elton, 10, og Bille, seks, på ferie i Kroatien. Tv-vært Christiane Schaumburg-Müller, 38, og hendes nye kæreste, Daniel Åxman, 39, nyder livet i Provence i Frankrig.

LÆS OGSÅ: WOW! Martinna seks uger efter fødslen: Så meget har hun tabt sig