SE BILLEDERNE: Sunnvá har født

Sunnvá Høgfeldt har født deres søn og alle har det godt.

Hun er blevet fulgt tæt af både lægerne og af os. De tidligere vindere af 'Nybyggerne' Sunnvá Høgfeldt og Martin Olsen kunne i sidste måned først fortælle, at Sunnvá blev fulgt ekstra tæt af lægerne, fordi parrets søn var større end gennemsnittet.

Efterfølgende fortalte parret, at lægerne havde vurderet, at hun skulle sættes igang før tid, da der var risiko for komplikationer under fødslen, hvis hun gik til termin.

LÆS OGSÅ: Mie afslører: Derfor har jeg kunstige negle på i Robinson

Nu er der til gengæld fantastiske nyheder. For Sunnvá har født deres søn og alle har det godt. Det fortæller hun i en række posts på Instagram, hvor vi kort kommer med på rejsen.

- Velkommen til verden, elskede skat. Hvor har vi glædet os til at møde dig, skriver hun i det første opslag, der viser sønnen ligge på Sunnvás bryst, imens en stolt farmand Martin kigger på.

LÆS OGSÅ: Bagedyst-stjerne Jasmin Gabay på landsholdet

Kampvægt

Og sønnens størrelse er da heller ikke til at komme udenom, afslører Sunnvá i det næste opslag, der viser Martin markere datoen, hvor sønnen meldte sin ankomst.

- Vores søn kom til verden i uge 39+ 1, som var den 4. november. Han har en kampvægt på 4350 gram og er 54 cm lang, skriver hun.

- Nu skal vi hjem, og det er den vildeste følelse, at vi må have vores helt egen søn med hjem, skriver hun i det sidste opslag, der viser parret i en elevator med deres nye familiemedlem i autostol.

LÆS OGSÅ: Paradise-babe udvider familien: Hårdere end forventet

Du kan se alle opslagene herunder.

LÆS OGSÅ: Forandringer i Sygeplejeskolen: Baby med på optagelser