Camilla Framnes i 2012 (Foto: SBS)
Camilla Framnes i 2012 (Foto: SBS)

SE BILLEDERNE: Så meget har Camilla Framnes tabt sig

Den unge mor har været forsøgt sig med C9-kuren - og det har givet flotte resultater.

'De unge mødre'-stjernen Camilla Framnes startede den 6. oktober med C9-kuren, som er en udrensningskur på 9 dage,  der består af gel, pulver, et lavt indtag af kalorier og en masse vand. Allerede efter få dage kunne Camilla mærke en forskel. Nu er de ni dage gået, og den unge mor er fuldt ud tilfreds med resultatet.

- Jeg kan helt klart anbefale at springe på C9. Der helt sikkert resultater at se, da både min mave og overarme er skrumpet. Det er første gang, jeg realt har talt kalorierne på den måde, da jeg altid har synes, at det var så besværligt. Men dette her har givet mig blod på tanden, og det har været en god måde at lære det på, skriver en glad Camilla på sin blog og fortsætter:

- Det har på alle måder været en oplevelse og utrolig lærerigt. Det med at se og mærke på egen krop, hvor lidt man egentlig behøver at indtage for at kroppen stadig fungerer. Det har været en øjenåbner og helt sikker noget, jeg kan tage med videre i min måde at tænke mad og behovet for mad.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Camilla Framnes stråler som aldrig før

Tarmsystemet fungerer igen

Camillas motivation for at starte på C9-kuren var dog for at få en udrensning af kroppen og få sit tarmsystem til at fungere igen efter fødslen. Og her er heldigvis også sket noget.

- Der ingen tvivl om, at jeg har mærket en forskel, og min mave kører igen. Det er simpelthen så befriende. Min hud er helet for gamle urenheder, og der er ingen nye overhovedet. Det er fantastisk, forklarer Camilla og tilføjer:

- Så alt i alt er der ingen tvivl om, at jeg har mærket en forskel - og målene og vægten siger det samme. På ni dage blev det nemlig til -27,6 centimeter og 3,6 kilo. Det er sgu da ikke dårligt!

Camillas næste mål er nu at tabe 13 kilo.

Se før og efter billederne af Camilla øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes på udrensningskur: Sådan går det

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.