SE BILLEDERNE: Realitybabe i stort vægttab

I løbet af nogle måneder har baben fra 'Singletown' smidt en del kilo. I dag er resultatet tydeligt.

Da Freja Benedikte sidste sommer deltog i 'Singletown', vejede hun faktisk mere, end hun nogensinde har gjort. Hun var endda nået til et punkt, hvor hun ikke ikke længere var glad for at se sig selv i spejlet.

De ekstra kilo var begyndt at snige sig på, da corona for alvor ramte Danmark, og hun lige var kommet ud af et forhold.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne på sygehuset: Presset at vide, at man måske ikke overlevede natten

- Jeg havde aldrig vejet så meget før, og det skræmte mig ret meget. Efter forholdet med min ekskæreste var jeg jo bare meget hjemme, og så følte jeg mig ensom. Der fandt jeg bare glæden ved at spise, forklarer Freja til Realityportalen.

Det har ellers aldrig været nødvendigt for hende at tænke over, hvor meget og hvordan hun spiste, men det gik op for hende, at det nu var blevet nødvendigt, for at hun igen kunne blive glad for sin krop.

LÆS OGSÅ: Nyt ‘Ex on the Beach’-par: Ja vi er kærester!

Vægttabet lykkedes bare ikke rigtig.

- Jeg havde svært ved at finde motivationen til det, men så begyndte jeg en dag i slutningen af oktober 2020, og så har jeg bare spist sundt og sat mine kalorier ned og har tabt mig ret meget, siger hun.

Pause fra 'Paradise'-stjerner

I august 2020 toppede vægten og sagde 65,5 kilo. Men i dag har hun nærmest fundet tilbage til sin normale vægt og vejer 58,1 kilo.

August 2020. (Foto: Privat)
August 2020. (Foto: Privat)

- Jeg har førhen aldrig nogensinde været overvægtig eller noget som helst, mit BMI har altid været inden for normalen, så jeg tænkte faktisk slet ikke over, at jeg rent faktisk kunne tage på, siger Freja, når hun i dag ser tilbage på forløbet.

LÆS OGSÅ: Christel Trubka taler ud: Vil ikke være en lus mellem to negle

Til at begynde med fik hun hjælpe af Anna og Oliver fra 'Paradise Hotel', der jo som bekendt er online coaches, men med tiden havde 'Singletown'-baben brug for at tage opgaven i egen hånd.

- Det var nogle ting, som gjorde, at jeg var meget stresset og derfor ikke kunne overskue også at gøre andre stolte. Men nu har jeg jo bare selv kørt den videre og spiser sundt - men stadig de kalorier, jeg skal, siger Freja, der er meget glad for at have nået et delmål.

Nu overvejer hun at vende tilbage til Anna og Oliver, for som bekendt, kan de sidste kilo være de sværeste at komme af med.

- Jeg er stadig ikke i mål, men jeg er ved at være der, og det er jeg mega stolt af.

LÆS OGSÅ: Svend og Maryna giver status på forholdet: Sådan går det i dag

August 2020. (Foto: Privat)
August 2020. (Foto: Privat)