SE BILLEDERNE! Mascha Vangs frække polterabend: Vildt overrasket

Veninderne tog i den grad fusen på influenceren

Til hede rytmer i partybussen dansede 18 flotte fyre med bar overkrop tæt op ad Mascha Vang. Som var hun den sidste kvinde på jorden. Der var nemlig dømt polterabend, og 17 af hendes venner og veninder havde også sat en fræk overraskelse på menuen til influenceren og realitystjernen, der 2. august skal vies til kæresten, den 46 årige jagerpilot Troels Krohn Dehli, som hun bor i hus sammen med i Kolding.

LÆS OGSÅ: Populært ‘Paradise’-par deler stor nyhed

– Vi kørte rundt i en festlig partybus med champagnesmagning og mine favoritpizzaer til frokost. Tjekkede ind på Nimb (hotel i København, red.), hvor vi badede og fik drinks på deres rooftop, holdt fest i en skøn suite og spiste på hotellet, inden vi tog på Museo, hvor vores mænd ventede, fortæller 42 årige Mascha til HER&NU.

Festarrangørerne overraskede hende hos frisøren, og der var ingen flugtveje!

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne i tårer: Single igen

– Troels cyklede mig hjem i ladcyklen omkring midnat, mens de andre fortsatte. Det skal nok blive et festligt bryllup, med så mange skønne venner vi har. Tænk, de har været så søde at lave sådan en dag for mig. Jeg blev simpelthen så rørt, og alle holdt søde og sjove taler under middagen, siger Mascha Vang efter en vanvittig dag.