SE BILLEDERNE: Jeanette Ottesens søn er blevet døbt

Det er en rørt mor, der deler søde billeder af sin søns dåb.

Tilbage i september kunne tidligere svømmer og ‘Vild med dans’-deltager Jeanette Ottesen kalde sig mor til to, da hendes femårige datter Billie-Mai blev storesøster til lille Harley.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før i ‘Løvens Hule’

Dengang var eks-svømmeren ikke sky for at dele hudløst ærlige billeder af sin fødsel, og nu er det igen en følelsesladet Jeanette, der deler billeder af sit liv på sin Instagram. Hendes søn blev nemlig døbt i går.

- Min Harley Edward fik sit navn i dag. Jeg er rørt til tårer og fyldt op af kærlighed. Tak fordi du valgte mig som din mor, skrev Jeanette i går i opslaget, som kan ses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager indlagt: Har aldrig oplevet sådan en smerte

Jeanette har sine to børn sammen med eksmanden Marco Loughran. De to kunne fortælle i starten af december, at de skulle skilles - blot få måneder efter, at de var blevet en familie på fire.

Selvom Jeanette er gået igennem en hård tid med et nyfødt barn og en skilsmisse oven i hinanden, så holder hun hovedet højt.

– Jeg prøver bare at skabe ro derhjemme. At have det godt med mine børn og få tingene til at fungere. Vi har rigtig mange dejlige venner og masser af familie, så det går vi overhovedet ikke ned på, fortalte Jeanette tilbage i december, og også til barnedåben var hun omgivet af familie og venner.

LÆS OGSÅ: Grev Felix satser formue: Har investeret i Alexandras ekskæreste

LÆS OGSÅ: Mai Manniche slår fast: Jeg havde intet valg