'Forsidefruer' (Foto: TV3)
'Forsidefruer' (Foto: TV3)

SE BILLEDERNE: 'Forsidefruer'-babe scorer Alexandras eks

Se de eksklusive billeder af Gunnvør og Martin

I sidste uge kunne HER&NU afsløre, at Martin Jørgensen, 41, og Gunnvør Virgarsdóttir, 37, svævede på en lyserød sky. De ofte blevet set sammen i det københavnske natteliv, hvor der ikke har hersket nogen tvivl om, at de er et nyt par. Der er nemlig blevet kysset og krammet til den store guldmedalje.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

Foto: Henrik R. Petersen
Foto: Henrik R. Petersen

Hverken Martin eller Gunnvør ønskede dog at kommentere på deres forhold, da HER&NU mødte dem på cocktailbaren og natklubben Dandy i Dronningens Tværgade. Men de forlod stedet sammen i de sene nattetimer, hvor de tog hjem til Martin Jørgensen i fællesskab for at tilbringe natten.

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

I ugens afsnit af 'Forsidefruer' kunne man høre en meget hemmelighedsfuld Gunnvør fortælle Karina, at hun så en. Mere fik Karina ikke ud af hende, og seerne var ladt tilbage med nysgerrigheden. Optagelserne til programmet fandt sted midt i juni, så hvis det allerede er Martin Jørgensen, Gunnvør omtaler på det tidspunkt, har parret allerede set hinanden i et godt stykke tid.

LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!

Det er dog kun halvanden måned siden, HER&NU kunne fortælle, at Martin Jørgensen og Eva Harlou i al fredsommelighed havde brudt med hinanden efter fire års forhold. De blev kærester, efter Martin i 2015 blev skilt fra grevinde Alexandra efter otte års ægteskab. Her lød meldingen fra Harlous manager, Salli Mortensen, at Eva og Martin ikke havde dannet par længe.

Foto: Henrik R. Petersen
Foto: Henrik R. Petersen

LÆS OGSÅ: Boris Laursen: Jeg brækker mig over Fie

Gunnvør Virgarsdóttir, der er en af stjernerne i TV3’s succesfulde ‘Forsidefruer’, har tre børn med Oliver Bjerrehuus, som hun indtil for et par år siden var i et turbulent on/off-forhold med. Deres udfordringer har man blandt andet kunnet følge i realityshowet ‘Olivers kamp’, der kørte i to sæsoner, i ‘Blind tillid’, hvor det tidligere par talte ud til Bubber, og ikke mindst i ‘Forsidefruer’, hvor Oliver også har medvirket i et par episoder. 

LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!

Det er spændende, om Martin Jørgensen også dukker op i ‘Forsidefruer’, men det bliver nok næppe i den sæson, der ruller over tv-skærmene nu, idet sidste afsnit bliver sendt i næste uge, og optagelserne sluttede i sommer. Parrets hemmelighedsfuldhed tyder da heller ikke på, at de i nær fremtid springer ud som et nyt tv-par.