SE BILLEDERNE: Dansk realityhunk friede i 580 meters højde

Efter en måneds planlægning gik realitydeltageren søndag på knæ for kæresten, der heldigvis sagde ja.

'Sommer i Sunny Beach'-deltageren Kamil Hedegaard, 34, er en lykkelig mand i dag, og det forstår man godt. Søndag stod nemlig i kærlighedens tegn for ham og kæresten, 29-årige Tania, som han gik på knæ for.

Her sagde hun heldigvis ja, og realitydeltageren og kæresten gennem syv år kan derfor gå i gang med at planlægge bryllup. Det fortæller den lykkelige Kamil til Realityportalen.

- Jeg ville gøre noget ekstraordinært - noget man ikke gør normalt. Jeg bestilte en ballonflyvetur igennem GoDream, og da vi var oppe i cirke 1900 fods højde (580 meter, red.), så fik jeg go fra skipperen, og så friede jeg, siger han og fortæller, at han har planlagt det hele i en måned.

- Jeg holdt øje med vejrudsigten hver dag, to gange om dagen, da chancen for en aflysning er meget stor, når det kommer til ballonflyvning, specielt i Danmark.

LÆS OGSÅ: Ung mor så ny fyr: Nu er hun helt single igen

"Så græd hun igen"

Kamil fortæller, at Tania ikke havde forventet et frieri, men hun havde undret sig over, at han havde været underlig i den seneste tid. Men da han gik på knæ, kom det helt bag på hende.

- Tania blev rigtig rørt og glad på samme tid, siger Kamil og fortæller, at hun græd af lykke. Og det samme gjorde hun lidt senere.

LÆS OGSÅ: Realityfyr er blevet far: Tog selv imod datteren

- Jeg havde i smug inviteret hendes veninder, mor og bror - hendes far kunne ikke være med, da han bor i Kina. De var her så, efter vi kom hjem fra turen og overraskede Tania. Og så græd hun igen, siger han.

Kamil var også selv glad - især da frieriet var overstået.

- Jeg var meget glad, lettet og lykkelig, men jeg var mega nervøs op til. Men det hele spillede bare, og alle, der hjalp, gjorde det mega godt, jubler realitydeltageren.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Gang i bryllupsplanlægningen

Kamil og Tania skal derfor i gang med at planlægge bryllup. De har dog lige lidt tid at løbe på, for vielsen skal ikke finde sted lige med det samme.

- Vi regner med, at det bliver i 2021. Så er vores mindste lidt større og nemmere at have med til sådan noget, siger han om den ni uger gamle Nova.

LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke

Både Tania og Kamil har allerede gjort sig lidt tanker om, hvordan det hele skal foregå.

- Jeg tror, hun har en idé om, hvordan det skal være. Men det skal selvfølgelig være en stor fest med masser af gæster, kæmpe bryllupskjole og kirke, slår han fast.

Kamil og Tania har udover Nova og datteren Emilia på fire år.

I galleriet over artiklen kan du se en række billeder af frieriet.

LÆS OGSÅ: Ung mor chokerer: Sked sygeplejerske i hovedet under fødslen