Scott fra 'Mænd på Barsel'. (Foto: Niels Henrik Dam)
Scott fra "Mænd på Barsel". (Foto: Niels Henrik Dam)

Scott fra 'Mænd på barsel': Sådan er forholdet til sønnen i dag

Selvom Scott nød at være på barsel med lille Mace, var det bestemt heller ikke lutter lagkage.

Glade melodier fra legetøjet kæmper med at overdøve stemmerne fra brødrene Obie på tre år og Mace på et år, der leger inde på stuegulvet i familiens rækkehus i den aalborgensiske forstad, Gug. Deres far, Scott Dollerup, medvirker i 'Kanal 4'-programmet 'Mænd på barsel', der følger fire mænd på barsel.

- Jeg er simpelthen så træt. Udover ikke at tale særlig meget med andre voksne mennesker, har det virkelig været hårdt at få så lidt søvn, forklarer den 31-årige nordjyde om den to måneder lange barsel, han afholdt for få måneder siden.

Han er dog overbevidst om, at det var rigtigt at melde sig til programmet:

– Jeg er kommet meget tættere på Mace. Det første år med Obie var det kun mor, der kunne bruges. Men fordi jeg nu har været på barsel, er Mace blevet meget mere uafhængig af sin mor, og vi kan begge bruges, fortæller Scott og mindes, hvor hårdt det var at føle sig ubrugelig, da parret fik deres første søn Obie.

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Fædre bliver sat på hård prøve i ‘Mænd på barsel’

Grænseoverskridende oplevelse

Selvom Scott har fået meget ud af at være på barsel, så lå det bestemt ikke i kortene, at han skulle medvirke i et tv-program:

- Elena kom hjem fra babysvømning med Mace og havde set et opslag, hvor de søgte medvirkende til programmet og sagde, at det turde jeg ikke melde mig til. Så det gjorde jeg selvfølgelig, griner Scott, som dog indrømmer, at den nye tv-karriere ikke er en drøm for ham:

- Jeg synes virkelig, at det er decideret ubehageligt at se sig selv på tv, og jeg synes tydeligt, at man kan se, hvor grænseoverskridende og ubehageligt det var, forklarer Scott, der, som tiden gik, fik lettere og lettere ved at være foran kameraet.

Om Scott igen vil tage barsel, hvis familien skulle gå hen at blive én mere, er han ikke helt sikker på. Han skal først lige have glemt, hvor hårdt det er, før han skal have én mere.

Se 'Mænd på barsel' på Kanal 4 hver mandag klokken 21.00.

Artiklen er oprindeligt bragt i Her&Nu.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre’-Sonny er tilbage på singlemarkedet

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre’-Julie rykker tættere på Sonny

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.