Schmeichel dansede 'Vild med dans' i England: Nu støtter han sin datter

Peter har selv prøvet at være med i 'Vild med dans', men han gør det ikke igen.

Peter Schmeichel, 58, er fredag aften taget til Østerbro for at støtte sin datter, Cecilie Schmeichel, i 'Vild med dans'. Selv har han stor erfaring med selvsamme program, som han medvirkede i, da han boede i England.

- 'Vild med dans' startede jo i England, og de havde spurgt mig alle år, og det år, jeg sagde ja, var det anden gang, de spurgte mig. Jeg ved ikke rigtig, hvorfor jeg sagde ja, men det var en stor oplevelse, og det er ikke noget, jeg fortryder, fortæller Peter, der ikke ønsker at medvirke i den danske version.

- Det var sjovt, men én gang er rigeligt. Det er jo tidskrævende. Den boks er krydset af, fortæller Peter, der mener, det er umuligt at lære at danse.

LÆS OGSÅ: Trods hård uge: Støtter mor

Han er dog utrolig glad på sin datters vegne.

- Det er noget, hun rigtig gerne vil, og så skal hun jo også prøve det. Det er en stor ting for hende. At være med i et af de mest sete tv-programmer i Danmark, det er jo en stor ting, fortæller Peter, der ikke kommer til at give gode danseråd til sin datter.

LÆS OGSÅ: Ny 'Vild med dans'-vært: Mød ham her

- Jeg talte meget med hende i går. Jeg tror ikke, hun er nervøs, men hun glæder sig meget og er spændt, fortæller Peter.

Peter medvirkede i den engelske udgave af 'Vild med dans' i 2006 og fik en 4. plads.

LÆS OGSÅ: Test dit forhold som i ‘Gift ved første blik’