Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)
Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)

SAY WHAT: Skal Nadia Shila og Jeremy have endnu et barn?

'De unge mødre'-deltageren kan se frem til at få endnu en søn med Jeremy, hvis hendes clairvoyant får ret.

Hvis man har fulgt med i 'De unge mødre', kommer det ikke bag på en, at Nadia Shila tror på det alternative. Den unge mor har blandt andet været til clairvoyant i forbindelse med reportageserien, og det fortæller hun nu om på sin blog.

Her skriver hun, at hun havde udset sin clairvoyanten Winnie, der dog ikke ønskede at være med på tv, så hun kom til en anden, som 'De unge mødre'-redaktionen fandt.

Efterfølgende tog Nadia Shila dog tilbage til Winnie, der med det samme overbeviste hende.

- Jeg gav hende billedet i en konvolut (lukket) med min far, og cirka 30 sekunder efter, sagde hun at hun havde fat i en. Kort efter udbrød hun: “Er det din far?!” Og jovist, det var det. Hun fortalte, at han havde ventet på mig og var utroligt glad for at se mig. Han havde mange ting at sige til mig, skriver den unge mor.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila forklarer: Derfor er jeg ikke med i ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Heidi slog en stor prut midt under datterens bryllup.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila om ægteskabet: Derfor er der krise

Røbede fremtiden

Kort efter fik Nadia Shila en stor nyhed af clairvoyanten, som en del af siden er gået i opfyldelse.

- Winnie kom til at røbe min fremtid ved et uheld. Hun fik besøg af en mand, som var min mand eller kæreste (som jeg ikke havde på det tidspunkt) og fortalte så, at jeg ville møde ham på et tidspunkt, og at han stod og smilede til mig. Hun sagde også, at vi ville blive gift, og at vi ville få en datter og to sønner.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager åbner op om angst: Jeg følte, jeg svigtede som mor

'De unge mødre'-deltageren var derfor ikke chokeret, da hun rykkede til USA og mødte Jeremy, som hun siden er blevet gift og har fået en søn og en datter med.

- Derfor kom det ikke bag på mig, at Hope og Hayden er kommet til, og det er ikke kommet bag på mig, at jeg mødte Jeremy - faktisk havde jeg ventet på ham og børnene, siger den unge mor, der altså kan se frem til at få endnu en søn med Jeremy, hvis clairvoyanten får ret.

- Om vi får en søn mere engang ude i fremtiden, må tiden jo vise, men Winnie fik i den grad overbevist mig, skriver Nadia Shila.

Her kan du læse hele den unge mors blogindlæg om den spirituelle oplevelse.

LÆS OGSÅ: Frygtede alvorlig hjertefejl: Nu har Nadia Shilas søn været til scanning