Kevin Andreasen aka Bro til forpremiere på Paradise Hotel i 2018 (Foto: Janus Nielsen)
Kevin Andreasen aka Bro til forpremiere på Paradise Hotel i 2018 (Foto: Janus Nielsen)

SAY WHAT: Paradiso har spillet på fodboldlandsholdet

Én af dette års paradisoer har tidligere været et stort fodboldtalent, og har har spillet to kampe for det danske ungdomslandshold.

Kevin Andreasen, bedre kendt som sangeren Bro, kan skrive musiker og paradiso på sit CV. Det er dog langt fra det eneste, han har på CV'et, for 'Syd på'-sangeren har også været omkring det danske U/16-landshold i fodbold, og han spillede med i to kampe tilbage i 2011 imod Israel i Tel Aviv. Han kan derfor også kalde sig selv landsholdsspiller. Det skriver bt.dk.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Divaer i junglen’-babe afslører familieforøgelse

- Det fyldte alt dengang, men jeg var ikke den mest seriøse spiller, der for eksempel gik op i at spise sundt. Jeg havde bare nemt ved det, fortæller Bro, der som 15-årig havde kontrakt med Brøndby IF, til bt.dk.

Det var netop under opholdet med U16-landsholdet i Tel Aviv, at Bro kom uheldigt afsted under en træning.

- Jeg sprængte korsbåndet og brækkede også foden, så jeg var skadet i et år. Derefter var det svært at komme tilbage, og jeg fik mere og mere lyst til at fokusere på at lave musik, siger Bro til bt.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Kollektivet’ afslører: Så langt er programmet fra ‘Paradise’

I dag er Bro fortsat gode venner med sin tidligere Brøndby-holdkammerat Andreas Christensen, kendt som AC, der sammen med de andre landsholdsspillere lige nu kæmper for at gøre de rød/hvide farver ære ved VM i fodbold i Rusland.

Du kan læse resten af interviewet med Bro HER, hvor du også kan se et billede af Bro fra Brøndby-tiden.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan er det gået med mit program

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kom helt tæt på landsholdets fodboldfruer