SAY WHAT! Optaget reality-hunk i vild flirt med reality-babe

Der er lummer stemning mellem to reality-deltagere, selvom den ene har en kæreste i forvejen.

Netop nu er 'Besat af Bad Boys’-baben Mariyah Samia, YouTuberen Albert Dyrlund, ‘Paradise Hotel-vinder Anne Plejdrup og ‘Hård udenpå’-hunken Simon Iversen aktuelle i Viafree-programmet 'Party Starters'.

Her kæmpe de mod hinanden om, hvem der kan holde den vildeste fest, og der er ingen tvivl om, at særligt Mariyah og Simon kører i et helt vildt gear.

LÆS OGSÅ: Mariyah taler over sig: Jeg bollede ham på flyet

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen

Til cowboyfest hjemme hos Simon på Amager, bliver Anne og Albert noget overraskede - særligt også over den hede flirt mellem Mariyah og Simon:

- Jeg ved overhovedet ikke, hvad der sker med dem. På to sekunder er den her fest eskaleret for Simon og Mariyah. De er så vilde, lyder det fra Anne i afsnittet, der også på et tidspunkt bliver irriterede over, at Simon og Mariyah klistrer op ad hinanden.

- Mariyah og Simon er i et helt andet gear. De går fuldstændig amok, siger Albert.

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har otteårig datter: Mange bliver chokerede over det

På trods af at Simon er i et forhold, får han også taget shots mellem Mariyahs bryster, og Mariyah erkender, hun er forvirret over, hvad der sker mellem dem:

- Jeg er sådan lidt i tvivl. Jeg ved ikke, om Simon jeg og har den der ting. Er vi en flirt? Hvad er det?, siger hun i afsnittet.

LÆS OGSÅ: ’For lækker til love’-deltager har fået en 10 år yngre kæreste

Min kæreste kan være helt rolig

Da Realityportalen.dk spørger Simon ind til, hvordan han har det med, at hans kæreste skal se programmet, ser han dog ingen problemer:

- Der foregår ikke nogen flirt mellem Mariyah og jeg, så jeg er helt rolig over, at min kæreste skal se det. Men jo der er i den grad fart på Mariyah og mig, griner han og fortsætter:

- Mariyah og jeg kører med 120km/t, så Anne og Albert kunne slet ikke være med! Vi snakker bare derudad, mens børnene sidder og glor. Vi er bare festlige, det er ikke noget med, at vi er kærlige overfor hinanden.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Ex on the Beach’-babe viser ny kæreste frem

Se det vilde klip mellem Mariyah og Simon nedennfor, og vurder selv om de to har en flirt eller ej:

‘Party Starters’ er tilgængeligt nu på Viafree.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne tager stort valg: Det er helt slut!