Saszeline tilbage på tv

Sangerinden vender tilbage til skærmen i efteråret.

Optagelserne til en ny sæson af kanal 4's 'Nærkontakt' er i gang, og blandt deltagerne er sangerinden Saszeline, det afslører hun selv på sin blog.

I programmet hjælper et hold bestående af tre spirituelle vejledere deltagerne med at finde svar på afgørende spørgsmål med hjælp fra den åndelige verden, og det var en tankevækkende dag for Saszeline, som står midt i en stor flytning.

-  Wow, mit hoved er påvirket af min dag igår, ikke på nogen negativ måde, men der var mange informationer, som kom min vej igår, og jeg har lyst til at bruge dem alle til noget, skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-vært på kærlighedsferie

LÆS OGSÅ: Geggo: Så længe skal der gå, før Alba bliver storesøster

Saszeline var forbi en håndlæser, et medium og en coach - alt sammen for at blive klogere på sig selv. Men det var ikke kun sig selv, Saszeline blev klogere på, skuespilleren Jens Jørgen Spottag og journalisten Abdel Aziz Mahmoud var på samme rejse, og deres forhold er blevet noget særligt.

- Vi kendte ikke hinanden på forhånd, og vi vidste heller ikke, hvad vi kunne eller skulle forvente, men jeg har det som om, at efter 15 timer i intensivt selskab med dem, i den lille bobbel vi var i, at jeg lærte dem at kende på en anderledes måde. Naturligvis snakkede vi meget om religion og spiritualitet. Om hvad vi selv troede på, og hvordan vi ser verden i forhold til det. Vi fik nogle interessante samtaler og oplevelser, og en dag som i går sætter virkelig stof til eftertanke, skriver Saszeline.

Den næste sæson af 'Nærkontakt' bliver sendt på kanal 4 til efteråret.

LÆS OGSÅ: Linse havde ikke tid til sine fans

LÆS OGSÅ: Christiane sender sønnen i kontroversiel institution

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Christian har fået ny kæreste 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.