Saszeline afslører aggressiv kræft: Hjælp mig

Saszeline søger hjælp til behandling af en aggressiv kræftform.

Sangerinde, model og aktivist Saszeline Emanuelle Dreyer har de seneste år kæmpet en indædt kamp mod corona og regeringens mange tiltag. Det kostede hende sin ellers store Instagram-profil og platform, efter hun havde delt indhold, som Instagram mente, kunne gøre andre syge.

LÆS OGSÅ: Teitur om voldtægtsanklage: Enhver mands mareridt

Artiklen fortsætter efter videoen med Anna Seneca, hvor hun taler ud efter bruddet med Oliver.

Nu har Saszeline dog kastet sig ud i en ny kamp, som er mindst lige så alvorlig. Denne gang er det dog en personlig kamp. Det skriver hun på sin Facebookside.

- Min dejlige forlovede Asger har desværre fået konstateret en aggressiv lymfekræft, som meget hurtigt har udviklet sig i den forkerte retning. Jeg er derfor gået all-in på at undersøge hvilke muligheder der er for behandling og har lavet en indsamling for at få nok økonomisk hjælp til det kan lade sig gøre, skriver Saszeline og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen tager afstand: Min søn bliver ikke dansk

- Vi er hverken imod kemo eller de etablerede cancer behandlinger i Danmark. Men jeg ønsker en skræddersyet behandling for hans tilstand - lige nu - og da alle sygdomsforløb er meget individuelle og efter samtaler med specialister, mener jeg, det bedste vi kan gøre er at rejse til Mexico, hvor han kommer under et koncentreret behandlingsforløb. Vi vil ikke kun symptombehandle, men arbejder dybere ind i hvad det er som skaber den ubalance indeni, at cancercellerne har lyst til at gro så som de har gjort den seneste måned.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

Det er tre dage, siden Saszeline satte gang i sin indsamling, og hun er allerede nået op på godt 83.000. Se indsamlingen her.