Foto: TV3
Foto: TV3

Såret Gustav: Min date var utro

Realitystjernens date var langt fra oprigtig.

Øjnene strålede, og realitystjernen kunne ikke få armene ned, når han så på daten Daniel. Gustav Andersen Salinas formåede at blive godt og grundigt forelsket, selvom han havde sin tvivl om, hvorvidt Daniel var til fyre. Men et kys på torsdagens date i 'For lækker til love' overbeviste realitystjernen. Daniel var ægte. Men, men, men.

- Jeg troede, at det skulle være os to, indtil jeg fandt ud af den hemmelighed, han havde. Han havde en hemmelighed, som jeg ikke regnede med, jeg skulle opdage, men så fandt jeg ud af det. Han løj for mig, han var mig utro, siger Gustav i Spotlight.

LÆS OGSÅ: Fem tips fra Gustav: Boost din sunde livsstil

Kærlighedslivet er noget rod

Det viste sig, at Daniel er sammen med en kvinde, der er gravid. Det sårede Gustav.

- Det er hårdt, når du troede, at du havde fundet fyren i dit liv, og så lige pludselig er det hele bare løgn. Hvis jeg skal være helt ærlig, så gør det ondt på mig, fordi det er hårdt at vide, at du ikke kan ændre på personen, siger Gustav og fortsætter:

- Det hele var bare fake for galleriet. Han var kun med på tv, fordi han ville vise, at han kunne være på date med mig. Mit kærlighedsliv er noget lort, og det fungerer ikke på nogen måde.

Heldigvis har Gustav større succes med sin karriere. Han har netop udgivet sin egen parfume, åbnet hjemmeside, og så byder fremtiden på planer om egen klinik.

Se hele Spotlight-afsnittet herunder:

LÆS OGSÅ: OFFICIELT: Sugar og Knaldperlen ER kærester

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.