Sarah Tiedt afslører: Så langt er jeg i graviditeten

Nu afslører Sarah, hvor langt hun er henne.

Da Sarah Tiedt og Türker Alici mødte Realityportalen den 27. august til 'Stjerne Boksning' i Brøndby Hallen var det stadig hemmeligt, hvor langt Sarah er i graviditeten. Men det afslører hun nu i en spørgerunde på Instagram.

- Vi er i uge 7, fortæller Sarah.

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker afslører: Overvejer at flytte til udlandet med baby

Lige nu er Sarah og Türker i Thailand, og senere skal de videre til Bali. De er i alt væk i 2,5 måned, så derfor skal Sarah undersøges på turen.

- Vi skal både have taget nogle vigtige blodprøver hernede, og vi skal til nakkefoldsscanning i Thailand og på Bali. Det koster selvfølgelig penge at komme til disse tjek, påpeger Sarah, da undersøgelserne er gratis i Danmark.

Parret forventer at være hjemme i Danmark igen, når Sarah er i uge 14 eller 15.

LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet single

Ingen hjælp

Selvom parret har kæmpet for at blive gravide og også har oplevet ufrivillig abort, har de ikke fået hjælp til at blive gravide.

- Vi fik klaret det uden hjælpemidler. Men vi fik snakket med hospitalet omkring fertilitetsbehandling, men vi fik at vide af dem, at vi sagtens kunne uden, så vi skulle bare fortsætte, fortæller Sarah.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Jackies nye look

Da parret var til første scanning allerede omkring uge fem, kendte de ikke deres præcise terminsdato, da den er svær at beregne så tidligt i forløbet, men de har regnet sig frem til en dato.

- Ud fra min menstruation har vi termin den 30. april, fortæller Sarah.

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner i retten: Det er meget ubehageligt