Sarah og Türker afslører: Overvejer at flytte til udlandet med baby

Sarah og Türker er lige nu ved at prøve af, om fast bolig i udlandet er noget for dem.

Sarah Tiedt og Türker Alici kunne for blot en uge siden fortælle den lykkelige nyhed, at de venter barn. Parret har prøvet siden december 2020, og det lykkedes sidste år, men de mistede barnet i uge ni i september 2021.

I aften er de til det store bokseshow 'Stjerne Boksning', som Türker også har medvirket i. I aften skal de bare nyde showet, og det bliver for dem helt roligt, da de i morgen flyver til Thailand.

- Vi rejser i 2,5 måned. Vi starter i Thailand i én måned, og så rejser vi videre til Bali i halvanden måned, fortæller Sarah til Realityportalen inden aftenens kampe.

LÆS OGSÅ: Vandt sejr i 'Stjerne Boksning' og kærligheden

Parret har brugt det meste af sommeren på at rejse og har været i Mexico og Dubai i en længere periode.

- Vi er i gang med at finde ud af, om udlandet er noget for os. Vi vil gerne prøve kræfter af i forhold til at bo i udlandet. Derfor har vi været forskellige steder i en måned af gangen, fortæller Türker.

LÆS OGSÅ: Philip May er klar til at opgive stort job for Lenny

Parret har allerede set sig lun på Thailand.

- Det er anden gang, vi skal til Thailand i år, der er bare så meget lækkert i Thailand - det er billigt dernede, vejret er godt, menneskerne er søde, det er til at komme rundt sikkert, fortæller Türker.

LÆS OGSÅ: Anne Linnet skal skilles

Baby med til udlandet

Sarah og Türker kunne sagtens finde på at opdrage deres barn i udlandet.

- Folk føder jo også i udlandet og går i skole i udlandet. Vi har allerede overordnet søgt på udlandsskoler for folk som os, der for eksempel kommer til Bali og har børn, der skal gå i skole. Men intet er sikkert endnu, forklarer Türker.

LÆS OGSÅ: Reality-babe klar til 'Robinson'

Drømmer om mange børn

Sarah og Türker er pt ikke enige om, hvor mange børn de skal have.

- Jeg havde tænkt to, men Türker er ude i fire. Jeg tror, man finder ud af det løbende - hvor nemme er ens børn, har man det hårdt, hvad kræver børnene, og ud fra det finder man ud af, om man kan klare en mere, fortæller Sarah.

- Men vi vil gerne have dem forholdsvis tæt på hinanden. Der skal ikke være for mange år imellem, fortæller Türker og kigger på Sarah for at få accept.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt afslører stor nyhed