Sarah Louise i sorg: Hvad siger jeg til børnene?

Sarah Louise har fået et meget trist opkald, som hun ikke ved, hvordan hun skal overlevere til sine børn.

Netop nu er Sarah Louise Christiansen på ferie med sine to børn, men imens er der sket noget forfærdeligt derhjemme, som har sat et skår i ferieglæden for alenemoren.

- Imens vi er her på ferie, så har vi fået vores søde dejlige marsvin passet, og igår aftes fik vi så et ubehageligt og trist opkald. Sent igår aftes opdager de, at ræven på trods af et sikkert bur, som er anbefalet af butikken til at stå ude, er brudt ind og taget begge marsvin. De er pist væk, skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan 'De unge mødre'-parret Mikkel og Martinna holder liv i kærligheden.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise single igen: Han løj om alt

- Jeg har svært ved helt at forstå, det er sket. I to år har de små pus været en del af vores hverdag, og ungerne elskede dem, så selvom nogle måske tænker at “det er bare marsvin”, så var vi altså ret glade for dem. De var ekstremt tamme, og de har aldrig bidt os, og vi har haft mange hyggestunder med dem.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise har fået en ny kæreste

Sarah Louise er i vildrede, og hun har endnu ikke fortalt sine børn om, hvad der er sket, og hun er også i tvivl om, hvad hun skal sige til dem.

- Jeg ved bare, børnene bliver helt ulykkelige, og Alma er forvejen bange for ræve. Hvad dælen gør jeg? Jeg bliver nødt til at sige noget, inden vi kommer hjem, fastslår hun på bloggen.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor sagde jeg farvel til ‘Forsidefruer’