Sarah Grünewalds coronahelvede: Reddet af kinesk læge

Senfølgerne af Covid-19 var så slemme for 'Vild med dans'-værten, at hun måtte søge hjælp et særligt sted.

Inden påske blev Sarah Grünewald ramt af Covid-19, men dagene med influenzalignende symptomer var intet imod de alvorlige eftervirkninger, hun oplevede. Udover at lugte- og smagssansen var væk, blev 'Vild med dans'-værten slået ud af træthed, hovedpine, svimmelhed og store smerter i benene.

Heldigvis var der hjælp at hente hos den kinesiske læge Sukun Chen på Akupunkturklinikken Jian Kang på Amager. Hun har tidligere hjulpet Grünewald med allergiproblemer samt menstruations- og rygsmerter.

LÆS OGSÅ: CHOK: Bubber opereret for kræft

 Grünewald lovpriser lægens arbejde på Instagram, men understreger, at hun selv har betalt for behandlingerne (Foto: Privat)

- Sukun ser altid på min tunge, og nu, efter at jeg har haft corona, mærkede hun min puls også. Hun kiggede meget på mig. Det gør hun altid! Hun ser mig, og jeg behøver aldrig forklare hende noget! Tårerne løb ned af mine kinder, da hun på sit fine kinesiske/danske sagde ”jeg hjælper dig...”, fortæller den 37-årige tv-vært.

 Sukun Chen har 23 års anciennitet som læge i akupunktur. Hun arbejdede som overlæge ved et af hospitalerne i Shenyang i det nordlige Kina, inden hun i 2006 flyttede til Danmark (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding

Efter halvanden time med akupunktur og sugekop-terapi stak lægen en glødende pind under næsen på hende. Grünewald bad hende fjerne den på grund af stanken. Det gjorde lægen glad. For det beviste, at Sarah havde fået sin lugtesans tilbage. Og da hun satte tænderne i et friskt æble, kunne hun også bekræfte, at smagssansen var tilbage.

Smerterne i benene var dog mere genstridige og krævede ifølge Sarah tre behandlinger for at forsvinde. Men væk er de.

 'Vild med dans'-værten fik blandt andet sugekop-terapi mod senfølgerne af Covid-19-infektionen (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Juniorbager gør karriere: Køb mine kager!

LÆS OGSÅ: TILLYKKE TIL GEGGO: Stort tilbageblik gennem årene
Inden påske blev Sarah Grünewald ramt af Covid-19, men dagene med influenzalignende symptomer var intet imod de alvorlige eftervirkninger, hun oplevede. Udover at lugte- og smagssansen var væk, blev 'Vild med dans'-værten slået ud af træthed, hovedpine, svimmelhed og store smerter i benene. Heldigvis var der hjælp at hente hos den kinesiske læge Sukun Chen på Akupunkturklinikken Jian Kang på Amager. Hun har tidligere hjulpet Grünewald med allergiproblemer samt menstruations- og rygsmerter. LÆS OGSÅ: CHOK: Bubber opereret for kræft Grünewald lovpriser lægens arbejde på Instagram, men understreger, at hun selv har betalt for behandlingerne (Foto: Privat) - Sukun ser altid på min tunge, og nu, efter at jeg har haft corona, mærkede hun min puls også. Hun kiggede meget på mig. Det gør hun altid! Hun ser mig, og jeg behøver aldrig forklare hende noget! Tårerne løb ned af mine kinder, da hun på sit fine kinesiske/danske sagde ”jeg hjælper dig...”, fortæller den 37-årige tv-vært. Sukun Chen har 23 års anciennitet som læge i akupunktur. Hun arbejdede som overlæge ved et af hospitalerne i Shenyang i det nordlige Kina, inden hun i 2006 flyttede til Danmark (Foto: Privat) LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding Efter halvanden time med akupunktur og sugekop-terapi stak lægen en glødende pind under næsen på hende. Grünewald bad hende fjerne den på grund af stanken. Det gjorde lægen glad. For det beviste, at Sarah havde fået sin lugtesans tilbage. Og da hun satte tænderne i et friskt æble, kunne hun også bekræfte, at smagssansen var tilbage. Smerterne i benene var dog mere genstridige og krævede ifølge Sarah tre behandlinger for at forsvinde. Men væk er de. 'Vild med dans'-værten fik blandt andet sugekop-terapi mod senfølgerne af Covid-19-infektionen (Foto: Privat) LÆS OGSÅ: Juniorbager gør karriere: Køb mine kager! LÆS OGSÅ: TILLYKKE TIL GEGGO: Stort tilbageblik gennem årene