Sarah Grünewald joker med ny 'Vild med dans'-vært

Sarah Grünewald vil savne Christiane Schaumburg-Müller, men hun ser også frem til samarbejdet med den nye vært.

Sarah Grünewald og skuespiller-veninden Anna Bob Fredslund mødte op i strålende humør til Zulu Awards 2022, der blev afholdt den 17. februar i K.B. Hallen på Frederiksberg. Her satte Sarah Grünewald nogle ord på den medvært, som hun skal arbejde sammen med, når det til efteråret bliver tid til en ny omgang 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng

Den 37-årige 'Vild med dans'-værtinde joker med, at Anna Bob Fredslund er den nye vært, men hun vil også gerne sætte nogle mere seriøse ord på sin kommende medvært. Sarah Grünewald har nemlig helt klart har et ønske til, hvem det ender med at blive. Hun vil dog endnu ikke sætte navn på vedkommende.

- Ja det kunne du lide at vide, griner hun og fortsætter:

- Jeg har selvfølgelig nogle stykker, der er mange dygtige værter i Danmark. Men jeg har også fuld tillid til, at TV 2 tager en god beslutning og vælger en dejlig vært. De plejer at være rigtig dygtige, når det kommer til casting både af deltagere og værter.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex klar som vært på ’Vild med dans’

Vil savne Christiane

Christiane Schaumburg-Müller meldte i slutningen af januar ud, at hun efter fire år som vært på programmet valgte at sætte et punktum. Det var anden gang, hun valgte at stoppe. Første gang var i 2013 efter tre sæsoner. 

- Jeg synes, det er så fint, fordi hun selv har valgt det, og jeg ønsker hende jo bare alt godt. Så hun har 100 procent min støtte i sit valg. Jeg kommer til at savne hende, det er ingen hemmelighed, men hun skal gøre det, hun vil, siger Sarah, der for tiden har travlt med tøjmærket 're do', der er et sportsbrand.

LÆS OGSÅ: BREAKING! 'Paradise' tilbage i foråret: Her er ALLE nye regler