Sarah Grünewald: Ingen gider se mig længere

Efter ti år er Sarahs popularitet dalet en smule.

Årets værtspar i 'Vild med dans' er sammensat af en noget erfaren kvinde og en helt ny spiller. Og dén kontrast kan tydeligt mærkes hos de to - og deres familier.

LÆS OGSÅ: Ny ung mors hårde kamp: Vil have kæresten til Danmark

Martin Johannes Larsen kommer for første gang til at tilbringe hver fredag aften i ti uger væk fra sin familie. Men det er intet problem for hans kone.

- Hun kommer til at være herinde rigtig meget. Der er lige to gange, hun ikke kommer, men ellers bakker hun op, og hun er rigtig stolt og rigtig glad. Så det er rigtig dejligt at have en god støtte hjemmefra, forklarer den 32-årige vært til HER&NU og Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise kørt galt: Livet er skrøbeligt

Det er dog noget andet med Sarah Grünewald, der nu er på sin tiende sæson af programmet.

- Jeg synes bare det er dejligt, at Martin har nogen. Jeg har ikke nogen, der gider kommer herind længere og se det. Jeg har lavet det i så mange år nu. Jeg spørger min mor, om ikke hun har lyst til at komme ind og se det, og hun svarer "ved du hvad, kylling, jeg ser det hjemme fra fjernsynet, så behøver jeg ikke tage hele vejen til København", griner Sarah.

CHOK: 'Vild med dans'-par smidt ud den første dag

Dog får alligevel støtte fra sin seksårige søn, Louis.

- Han kommer nogle gange ind og ser generalprøverne. Det er vildt hyggeligt. Det synes han er helt vildt sjovt, fortæller den 38-årige mor.

LÆS OGSÅ: Ny 'Vild med dans'-vært: Mød ham her