Sarah Grünewald giver nye detaljer om brorens død

Da Sarah lige havde taget afsked med sin egen bror, der var syg af kræft, skulle hun være vært på det store 'Vild med dans - Knæk Cancer'-show. Nu fortæller hun, hvordan det var, og hvorfor hun først nu har fortalt om tabet af sin bror.

Tidligere på ugen fortalte 36-årige Sarah Grünewald, at hun har mistet sin storebror, Kai Grünewald, til kræft.

Han gik bort den 10. november, men allerede en måned forinden rejste Sarah sammen med sin lillebror til Düsseldorf for at kysse ham farvel. Efter den rejse landede hun den 23. oktober nærmest midt i det store 'Vild med dans - Knæk Cancer'-show.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald i stor sorg

Det stødte sammen med hendes egen sorg og krævede i den grad, at hun fandt sin professionelle side frem.

- Jeg er så glad for, at jeg har en produktion, som passer så sindssygt godt på mig. Jeg fik lov til at læse nogle hilsner op, som ikke var alt for nærliggende min egen situation på det tidspunkt, siger Sarah om støtten på sin arbejdsplads.

LÆS OGSÅ: Nyt realitypar: Vi er kærester

Omverden skulle ikke vide det

Hun uddyber også, hvorfor hun ikke før nu har fortalt om sin brors kræftforløb og afskeden med ham.

- Jeg havde brug for at gå på arbejde og bare være Sarah. Og at der ikke var for mange, der vidste det. Det kender i sikkert godt, at når man ikke har det vildt godt, og der så lige kommer nogen og lægger en hånd på én, så kan man blive meget ked af det. Jeg havde brug for bare at gå på arbejde og være professionel, siger Sarah i en insta story og tilføjer:

- Når det så er sagt, så er der også en privat ting, som involverer rigtig mange mennesker, som er rigtig kede af det nu. Fordi han var sådan et vidunderligt menneske.

LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn

Sarahs bror blev begravet den 26. november. Hun har ikke delt årsagerne til, at hun tog afsked med ham en måned før hans død, eller hvordan han døde. Men hun deler gerne nogle af deres mange minder.

– Jeg vil lukke øjnene indimellem og stadig slingre ned af Vesterbro med dig i dine lange arme. Jeg vil mindes dit grin og dit høje humør, og så vil du altid være lige dér. I det blik, vores blik, som var så smukt at få, inden jeg sagde farvel til dig, skriver hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ung mor er kommet på førtidspension