Sarah Grünewald afslører: Jagter ny partner

Sarah har lavet hemmelige optagelser med sin mulige nye partner.

Siden Christiane Schaumburg-Müller i januar sagde farvel til 'Vild med dans', har TV 2 ledt efter hendes afløser. Ved Danish Beauty Awards på Tivoli Hotel i fredags afslørede Sarah Grünewald, at hun nu har lavet prøveoptagelser med en række kandidater, som hun alle kalder ”gode bud”.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue afslører: Derfor flytter vi

– Det gik rigtig fint. Vi skal både finde en, som passer godt sammen med mig, og som passer godt ind i programmet. En, der virkelig gerne vil det. Det kræver noget autoritet, tror jeg. Det er et stort job, lød det fra den 38-årige tv-vært, der var så hemmelighedsfuld, at hun ikke ville sige, om den nye medvært er en mand eller en kvinde.

LÆS OGSÅ: Rikke Hørlykke har forvandlet Sisse Fisker: Jeg er 15 år yngre

– Vi har castet lidt ud fra en fornemmelse lige nu, og det kan godt være, at vi slet ikke har den rette person endnu. Der er stor forskel på, når man laver noget i virkeligheden, og hvordan det ser ud på bånd, så vi ved ikke noget endnu, forklarede Sarah, der har gjort alt, hvad hun kunne, for at få sin nye kollega til at føle sig tryg ved de hemmelige optagelser.

– Jeg kan kun være så forberedt på manus som muligt, og så gør jeg alt for, at vedkommende føler sig tryg sammen med mig. Og det, tror jeg, er lykkedes.

LÆS OGSÅ: Jes Dorphs økonomiske rutsjetur: Sådan går det i dag