Sarah Bro om nyt jobtilbud: Overvejer at droppe drømmeuddannelsen

Sarah Bro er kommet ind på sit drømmestudie, men nu overvejer hun at droppe ud.

Tidligere svømmer Sarah Bro, der sidste år sejlede 'Over Atlanten', har netop afsluttet sin debut som tv-vært under OL-dækningen i Tokyo, og den oplevelse har kun givet hende lyst til at forsætte i sporet som tv-vært.

- Det var en kæmpe udfordring at dække OL, men det var samtidig en kæmpe mulighed, som jeg er så glad for at have fået, men det var virkelig også hårdt. Jeg har lært rigtig meget, og er blevet mere erfaren inden for feltet, fortæller Sarah og fortæller om det bedste ved oplevelsen:

- Det bedste var at få lov til at mærke efter, om det egentlig er tv-vært, jeg gerne vil, og det er det. Det var samtidig et virkelig godt team, der har taget mig under deres vinge hele vejen, ellers havde jeg slet ikke forbedret mig, fortæller Sarah til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Mistede lysten til at svømme: Sarah Bro besluttede sin fremtid ude på havet

Sarah har tidligere udtalt, at hun drømmer om at blive journalist, så hun kan dygtiggøre sig inden for branchen, og det er stadig drømmen, men måske bliver den skubbet lidt.

- Jeg har søgt ind på studiet og er også kommet ind, men jeg skal lige finde ud af nu, hvad der egentlig skal ske, for der er kommet nogle jobtilbud, der er spændende, så jeg skal lige finde ud af præcis, hvilken vej jeg skal gå nu, forklarer Sarah, der ikke kan komme de nye tilbud nærmere.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-babe har fået lavet sine bryster: Derfor var det hemmeligt

Nu glæder Sarah sig blot over at skulle holde ferie i august, da hele sommeren er gået med arbejde under OL, og så må tiden derefter vise, om Sarah sætter sig i stolen som tv-vært et nyt sted, eller om hun går studieretningen.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Stine ked af det: Jeg modtager tarvelige beskeder