Sarah Bro klar i nyt tv-projekt

Den tidligere svømmer har et spændende år foran sig, hvor hun blandt andet skal bruge tid på optagelser til et nyt tv-projekt.

Sarah Bro har dedikeret 14 år af sit liv til svømning, men i 2020 tog hun en beslutning om at stoppe sin karriere. Det betød, at hun pludselig skulle genfinde sig selv, og finde ud af hvem hun var uden bassin, badedragt og dykkerbriller. Den rejse kan danske tv-seere snart følge i en ny dokumentarserie.

- Jeg er i gang med at lave en dokumentarserie, hvor jeg bruger mig selv som et eksempel på, at det er okay at være forvirret, og at man gerne må bruge tid på at finde sig selv, forklarer Sarah Bro på den røde løber til Zulu Awards 2022

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltager bryder sammen på tv

Sarah laver dokumentarserien i samarbejde med et produktionsselskab. De er langt med optagelserne, men de mangler at få de sidste detaljer på plads.

- Vi ved ikke, hvor den kommer ud henne endnu, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Kwamie Liv afslører: Sådan vinder jeg

I dag har den tidligere svømmer fået mere klarhed omkring sine visioner for fremtiden.

- Jeg læser kommunikation og digitale medier, og så har jeg mulighed for at vælge nogle sidefag, som er mere journalistiske. Jeg vil gerne være tv-vært. I starten vil det nok give mest mening at tage udgangspunkt sport, men jeg vil også gerne lave underholdning eller mere dybdegående dokumentarer, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Reality-babe er gået fra kæresten: Hans egen skyld