Sarah Bro hylder kvindekroppen med nøgenfotos

Sarah Bro stiller gerne op og viser, at ikke alle kvindekroppe er ens, og det er okay.

Sarah Bro, 25, har foruden sine mange flotte placeringer som dansk svømmer vist en afsindig råstyrke i TV 2-programmet 'Korpset', hvor hun uge efter uge gennemfører ekstreme militærøvelser. Som professionel svømmer er det ingen hemmelighed, at kroppen presses fra top til tå, men særligt skulderpartiet bliver ofte meget muskuløse.

Kvindekroppe kan se meget forskellige ud, og Sarah er med til at hylde den sportstrænede kvindekrop i anden udgave af '100 Great Danes'.

LÆS OGSÅ: UHH! Romance i 'X Factor'

- Jeg er ved at sprænge af stolthed over at være med i den anden udgave af  '100 Great Danes', som er en stor hyldest til kvindekroppen, skriver Sarah på Instagram til nøgenbilleder taget i en tidligere svømmehal.

LÆS OGSÅ: Jesper Skibbys hårde kamp: Jeg forsøgte selvmord

Sarah sætter med billedet fokus på især den kvindelige sportskrop.

- Jeg håber også, at det kan være en særlig hyldest til den kvindelige sportskrop med bredde skuldre, muskuløse arme og markerede lår. Når jeg ser de her billeder, er jeg stolt over, hvordan min karriere har formet mig og givet mig indre og ydre styrke. Og jeg vil for evigt være fascineret over, hvordan vores fantastiske kroppe bliver ved med at udvikle sig, skriver hun fortsat.

LÆS OGSÅ: Peter Birch indrømmer misbrug: Det stopper nu

Sarah er lige nu aktuel i TV 2-programmet 'Korpset', som han ses hver mandag kl. 20.00 på TV 2, og derudover er hun den 11. april aktuel i Discovery-programmet 'Over Atlanten', hvor hun sammen med andre kendte danskere skal krydse Atlanterhavet til søs på 21 dage.

LÆS OGSÅ: Fik kærestetatoveringer: Nu er kærligheden brast

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Sarah Bro (@sarahwbro)