Sarah Bro faldt i søvn under tortur-øvelse: Jeg var dødsens bange

Sarah Bro tog i går sit nummer af i TV 2-programmet 'Korpset', nu forklarer hun, hvordan det var at være taget som gidsel.

I gårsdagens afsnit af TV 2-programmet 'Korpset' valgte tidligere OL-svømmer Sarah Bro, 25, at smide sit nummer og dermed trække sig fra de videre øvelser og programmet generelt. Sarah har ellers trods sin unge alder vist en enorm styrke i de hårde militærøvelser, men da aspiranterne skulle teste deres mentale psyke som gidsler i et torturrum, sagde kroppen fra.

- Det er meget svært for mig at beskrive, hvad det var der gik “galt” ved tilfangetagelsen. Efter seks dage med minimalt mad og søvn og en kæmpe portion hårdt fysisk arbejde var jeg så ekstremt udmattet, at jeg simpelthen ikke kunne finde et mentalt sted, der gjorde øvelsen udholdelig, skriver Sarah på Instagram om oplevelsen.

LÆS OGSÅ: David Owe taler ud om ‘Vild med dans’-had: Jeg blev spyttet i hovedet

Korpset (Foto: Lars E. Andreasen/TV 2)
Korpset (Foto: Lars E. Andreasen/TV 2)

Selvom hun godt er klar over, at tv-øvelsen ikke tilnærmelsesvis er den den samme øvelse, som de oplever i Jægerkorpset, så føltes det meget ægte at være fanget.

- Jeg var dødsens bange, og stresspositionerne og lydene var så udmattende for mig, at jeg flere gange faldt i søvn og hallucinerede, hvor jeg fandt mig selv i de vildeste hjørner af min psyke. ⁣Jeg prøvede at overbevise mig selv om, at det jo “bare” er tv, og at de ikke vil udsætte mig for noget farligt. Jeg sagde til mig selv, at jeg ville tælle til 100 og så tage mit nummer af… det gjorde jeg otte gange, inden jeg rakte hånden op og blev ført ud, forklarer Sarah fortsat.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager chokerer: Har optaget lån HVER uge i et år

Føltes som en fiasko

Sarah valgte at trække sig fra konkurrencen og de mennesker i gruppen, der på meget få dage kom til at betyde enormt meget.

- I sekundet, jeg kom ud, følte jeg mig som en fiasko, og at jeg havde svigtet gruppen. ⁣Nu sidder jeg med en følelse af stolthed over, at jeg lyttede til mig selv, og at jeg fik sat min grænse. Jeg kan i dag kigge mig selv i spejlet og sige, at jeg gjorde ALT, hvad jeg kunne. Og det giver mig ro i maven, fortæller Sarah i opslaget på Instagram, hvor hun også deler billeder fra turen. Blandt andet et meget overraskende billede med blå mærker overalt på benene.

LÆS OGSÅ: UH! Umut og kæresten deler glædelig nyhed

- Det har været en kæmpe gave at være med i 'Korpset', slår Sarah fast.

Selvom Sarah er ude af 'Korpset', så kan hun stadig findes i dit tv. Sarah er nemlig lige nu aktuel i Kanal 5-programmet 'Over Atlanten', hvor hun tester sin mentale tilstand på en helt anden måde og kæmper mod søsyge.

LÆS OGSÅ: Sarah Bro hylder kvindekroppen med nøgenfotos

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Sarah Bro (@sarahwbro)