Sarah Amalie Kristiansen og Mark Bøgelund fandt hinanden efter deltagelsen i 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Sarah Amalie Kristiansen og Mark Bøgelund fandt hinanden efter deltagelsen i 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

Sarah Amalie åbner op: Sådan er livet som mor

Efter barnets ankomst står 'Ex on the Beach'-parret kun endnu stærkere end før.

Sarah Amalie Kristiansen og Mark Bøgelund har været forældre til lille Filippa i knap to uger, og det er især en omvæltning for Sarah Amalie, som, modsat Mark, ikke har prøvet det før. Heldigvis har det været en omvæltning til det bedre. Den nybagte mor forstår nemlig først nu, hvad det vil sige at være oprigtigt lykkelig.

- Jeg tror, at jeg for allerførste gang i mit liv er oprigtigt lykkelig. Har i hvert fald aldrig før følt sådan en glæde før, som jeg har nu, fortæller realitybaben til Realityportalen og fortsætter:

- Livet som mor er det bedste. Den følelse og kærlighed, man får til et andet menneske, som er noget, man helt selv har skabt, kan man slet ikke beskrive. Det er det største i livet.

LÆS OGSÅ: Første kvinde i Landmand søger kærlighed: Jeg vil behandles som en prinsesse

Et nemt barn

Mens barnet endnu lå i maven, frygtede Sarah Amalie, at det ville blive en hård omgang med et lille spædbarn, men til hendes store lykke har Filippa vist sig at være et nemt barn.

- Hun er en nem lille dejlig en. Ingen brok eller gråd, som mange førstegangsmødre måske frygter lidt. Så jeg har altså været enormt heldig med hende her, lyder det fra 'Ex on the beach'-baben, som kækt skynder sig at tilføje, at barnet slægter sin mor på.

LÆS OGSÅ: Nyt par i reality-program: Vi frygter, det går galt

Stærkere end nogensinde

Det kan sætte sine spor i parforholdet at få vendt op og ned på tilværelsen med med et lille spædbarn, men også her er Sarah Amalie sluppet billigt.

- Vores forhold klarer det rigtig godt. Vi har kun fået det bedre og stærkere sammen. Mark har 14 dages barsel, som snart er ovre. Han er god til at være der for mig, og vi har haft nogle vildt hyggelige dage sammen alle tre, lyder det fra den nybagte mor.

Realityparret bor i dag i Glostrup, hvor der også er plads til Marks to døtre fra sit tidligere forhold til realitystjernen Monique von Appen. De to piger er glade for at være blevet storesøstre og har et nært forhold til Sarah Amalie.

LÆS OGSÅ: Linse er klar med nyt tv-program

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Filippa ♥️ 29/07-2020 Så dejlig, så smuk! 🤍🤍

Et opslag delt af Mark Slem (@markboegelund) den

LÆS OGSÅ: Remee frygter vild fangruppe