Sara Bro om brud: Jeg har været for ked af det

Sara Bro og kæresten er gået hver til sit, og selvom det er hårdt, er radioværten taknemmelig, når hun ser tilbage på deres tid sammen.

Sara Bro og hendes forlovede, Lasse Lund, har valgt, at de ikke længere skal være et par. Det kunne radioværten fortælle lørdag i et ærligt opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Silas Holsts skuffet over kritik: Stormede ud

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Emili og Mads Emil er til 'Vild med dans'...

- Der er en side af min tur til Schweiz, som jeg ikke har vist her på IG, fordi jeg har været for ked af det. Lasse og jeg har brudt op. Og selvom min første alene-ferie har været planlagt længe før det, så har det vist sig at være den bedste medicin for mit hjerte, at gå alene rundt oppe i Alperne, skriver 47-årige Sara Bro i et opslag på sin Instagramprofil.

Hun mødte den 15 år yngre Lasse tilbage i 2016 på Bornholm, og i januar sidste år blev de forlovet, da Sara valgte at gå på knæ.

LÆS OGSÅ: Thomas er en hård dommer: Vilde skænderier

Sara Bro ser tilbage på deres tid sammen med stor taknemmelighed.

- Lasse. Tak for alt det du har lært mig. Tak for du ikke har forsøgt at holde mig fanget i en boks, jeg alligevel aldrig kommer til at passe ind i. Tak for at elske mig på trods af alle mine ar, skriver Sara endvidere i sit opslag, hvor hun afslutter med at fortælle, at hun ikke har yderligere kommentarer til bruddet.

Udover at være vært på DR's 'Sara & Monopolet' er hun kendt for podcasten 'Hjerteflimmer for voksne, og sidste år kunne Sara opleves i 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst'-deltager vil gerne have fred

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Sara Bro (@sarabro)