Sandy Esko. (Foto: TV3)
Sandy Esko. (Foto: TV3)

Sandy Esko: Topløs til nytårsfesten

Paradisoen gjorde en entre, som hun vil huske resten af sit liv, da hun indtog nytårsfesten.

På årets sidste dag skal der tages afsked med året, der er gået, og så gælder det ellers om at springe godt ind i det nye år. Sandy Esko sluttede dog hverken året af eller bød det nye velkommen på en måde, som, hun håber, bliver kendetegnende for 2015, afslører hun på sin blog.

Et kvarter før Dronningens nytårstale fandt paradisoen endeligt den kjole, som skulle følge hende ind i det nye år. Kjolen skulle dog lige stryges, så det gjorde Sandy selvfølgelig. Men uden det store held. Strygejernet brændte nemlig hul i kjolen.

- Whatever, jeg er slet ikke så fin på den, den syer jeg da bare? Jeg påbegynder husmor-forsøg to og syer den. Så sætter nålen sig fast midt i det hele. Maden bliver færdig, og vi skal spise. Jeg opgiver at tage nålen ud, sætter mig for at spise, da jeg prikker nålen ind i maven på mig selv. Åh gud, skriver Sandy og understreger, at maden dog var en succes.

LÆS OGSÅ: Her er årets par

Topløs til fest

Efter maden lykkedes det Sandy at sy kjolen. Klar til fest? Tjek!

- Jeg ankommer til festen omkring 21-tiden, humøret er højt. Jeg træder ind i stuen, siger hej til mine elskede venner, mens jeg tager jakken af og indser, at min kjole sidder nede om maven på mig. 1,5 minut inde i festen er jeg topløs, skriver hun og fortsætter:

- Efter jeg indså, at jeg var topløs foran hele festen, så kunne det jo ikke blive meget værre vel? Nej.. Eller jo, når det er mig!

LÆS OGSÅ: Sandy Esko bryder 'Paradise'-stereotyen

Fyrværkeri i nakken - æg på bilen

Efter den topløse entre fortsætter festen nemlig, og alle har det sjovt. Traditionen tro skal man ud og se på det festlige fyrværkeri, selvom Sandy erkender, at hun er bange for det. Bare lidt, men med god grund.

- En gut mener så, at det er en god idé at kaste noget antændt fyrværkeri efter mig. Ved nu ikke, om det var med vilje, men come on? Self, var det det. Jeg går FULDSTÆNDIG i panik, for det er slet ikke første gang, en eller anden spasser gør det.

I sin panik hjem mod lejligheden brager pradisoen ind i en ung fyr, som forsikrer hende om, at det ikke gør noget, at de begge har champagne udover sig.

- Idet jeg kommer tilbage til lejligheden, ser jeg, at nogen har kastet æg på min bil. Jeg er MEGET øm over den, så jeg bruger næsten en halv time på at vaske bilen, og jeg er bare slet ikke på toppen, erkender hun.

Oveni den uheldige entre til festen, fyrværkeriet og æggene kan lægges: Venindes opkast på skoen.

- Selvom vi havde det fucking sjovt! Specielt, da en vis person gled i opkastet, lå jeg i kramper af grin, og jo, jeg havde det fucking sjovt og en skide fed aften, men.. Nyt år?.. NEJ! Nyt liv, tak!

LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Havde ferieflirt i Mexico

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.