Sandy Esko langer ud efter reality-kollegerne

Paradisoen er langt fra tilfreds med den opførsel, som de andre realitydeltagere havde taget med til årets award show.

Da Reality Award 2015 løb af stablen tirsdag aften, blev det Sandy Esko, som kunne smykke sig med titlen 'Årets bedste bryster'. Fine og luksuriøse omgivelser dannede rammerne for eventen, som paradisoen roser, og netop derfor er der et par ting, som skuffer Sandy Esko, afslører hun på sin blog.

- Der er en del ved showet, jeg ikke kan stå inde for, og en stor del, som jeg ikke vil associeres med. Jeg blev SÅ flov over, at jeg er en del af en verden, hvor folk skaber sig så meget. Jeg er måske for velopdraget, kald mig jyde, kald mig snerpet, jeg er sådan set ligeglad. Men hvor er jeg bare inderligt ked af at blive sat i bås med mennesker, der er SÅ opmærksomhedskrævende, at de ikke kan holde kæft, når folk er oppe for at tage imod deres priser, skriver hun og fortsætter:

- Hey, jeg forstår det godt, min sæson er ovre, der kommer et nyt kuld lige om lidt, og jeg er glemt i morgen. Men jeg skaber mig ikke, og jeg dukker i hvert fald ikke nøgen op med seks synlige læber, der skal glosses. Det er helt fint, at man vil være centrum, og det er fint, man vil flashe sine godter, men gør det derhjemme, i medierne eller i programmerne.

Det er altså særligt Nicole Brøggler, som får en sviner med på vejen af paradisoen.

LÆS OGSÅ: Reality Awards 2015Se alle vinderne her

Det skal stoppe nu!

Men, men, men. Paradisoen er absolut ikke færdig med at sende en løftet pegefinger af sted mod realitydeltagerne, selvom hun erkender, at første punkt på hendes dagsorden nok vil gøre hende upopulær i hele reality-verdenen, men så kan hun også lige så godt fortsætte, påpeger hun.

Da Reality Award 2014 fandt sted, var Peter Birch en stor del af showet, men efter interne problemer var det ikke tilfældet i år, og det har lagt en dæmper på showet både før og under.

- Jeg kender ikke historien bag, og jeg kunne ikke være mere ligeglad. Men det skal stoppe nu, og det skal løses fornuftigt. Vi kan ikke have et award show, hvor halvdelen ikke dukker op af solidaritet overfor den ene part.

Derfor håber Sandy Esko, at de to parter i award-sagen vil slutte fred, så næste års show kan finde sted med alle realitystjernerne på tilskuerpladserne.

LÆS OGSÅ: Skal Knaldperlen være far?

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.