Sandra Sommer
Sandra Sommer

Sandra Sommer afslører stor nyhed om datteren

Sandras datter Merle har fået en stor rolle, og det tog ikke Sandra lang tid at takke ja.

Sandra Sommer, der er kendt fra tv-serien 'De unge mødre', er mor til børnene Timo og Merle. Timo fik Sandra undervejs i sin medvirken i tv-programmet, mens Merle er kommet til efterfølgende.

Artiklen fortsætter under videoen af Camilla Framnes, der også har medvirket i 'De unge mødre'.

Merle, der snart fylder fire år, har en stor glæde for musik, derfor er det også stort for Sandra, at hun har fået tilbudt en rolle i en musikvideo.

- Merle skal i næste måned medvirke i en musikvideo for Musiksanseriet. Musiksanseriet er et musikalsk og sanseligt univers for 0-6 årige og deres voksne med sange og koncerter. Et univers med fokus på at plante musik- og bevægeglæde i alle slags børn, fortæller Sandra til Realityportalen og HER&NU.

LÆS OGSÅ: CHOK: Mathias Hjort dropper sin søster

Har været syg hele sit liv

Merle har siden hun var helt lille været ind og ud af hospitalet. Lægerne har længe haft svært ved at finde ud af, hvad Merle fejler, men i februar kom der afklaring. Merle er født med bilaterale generaliserede polymikrogyria, og derudover har Merle epilepsi. Lægerne er dog fortsat i tvivl, om om de to diagnoser står alene.

LÆS OGSÅ: Lotte om Amalie og Mikkel: Det er svært

Ikke desto mindre ved Merles mor, Sandra, at musik gør en stor forskel i hendes datters livsglæde, derfor er nyheden om, at netop Merle kan medvirke i en musikvideo, ekstra stor.

- For os har musikken givet os noget helt unikt. Så derfor var det oplagt at takke ja til sådan en mulighed. Jeg syntes også selv, det er vigtigt at vise, at alle slags børn kan være med i musiklege, så det giver enormt god mening for os at vise, at trods handicap kan hun stadig deltage aktivt, slutter Sandra.

LÆS OGSÅ: Sarah Bro viser ny kæreste frem