Foto: TV3
Foto: TV3

Sandra: solo-date var underholdende!

Der var dates på stribe, da Beth tjekkede ind på 'Paradise Hotel'. Men for Sandra blev det en date i selskab med sig selv.

I går tjekkede den nye pige, Beth, ind på 'Paradise Hotel'. Vanen tro skulle Beth på date, men de øvrige gæster fik også muligheden for en hyggelig aften. Sandra endte dog uden partner, fordi Stine valgte at tage Kasper med på date fremfor Nicolas.

- Det er nedern for mig, at Stine valgte Kasper fremfor Nicolas. Hvis hun havde valgt omvendt, så havde jeg jo haft en date. Men sådan er spillet, siger Sandra til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Maria: Jeg var ikke ydmyg nok

Kender ikke til kedsomhed

Sandra er en rigtig humørspreder på hotellet og vel nok den eneste, som ville kunne klare en solo-date uden at føle sig ensom. Sandra brugte nemlig sin date på at snakke med sig selv.

- Det var underholdende at være på date med mig selv, fordi jeg gjorde lidt grin med det ved at snakke med mig selv. Jeg keder mig næsten aldrig, så det er godt nok. Jeg havde en sjov aften, slår den den humorfyldte pige.

Selv om Sandra havde en sjov date på egen hånd, så lægger hun ikke skjul på, at hun hellere ville have haft en date.

- Jeg havde håbet, at jeg ikke ville ende uden en date, for jeg vidste jo ikke, om der ville ske noget ved at ende uden en date, men jeg havde det i mine tanker, at alt kan ske inde på hotellet. Da vi kun sad tre piger tilbage, og Stine gik af sted, havde jeg på fornemmelsen, at jeg kunne ende uden partner.

LÆS OGSÅ: Nicolas: Jeg er en farlig spiller

Har stadig rosen

Sandra har efterhånden været på 'Paradise Hotel' i lang tid, og derfor erkender hun, at det ikke er nogen drømme situation at stå alene.

- Jeg håbede, at der ikke ville ske noget negativt ved at skulle på date med sig selv, men det er jo aldrig godt at være alene på hotellet, når alt for det meste foregår i par, siger hun og fortsætter:

- Jeg håber, at det er positivt, at jeg stadig har min røde rose, som jeg skulle have med på date.

LÆS OGSÅ: Nichlas: Jeg kan ikke falde for Maria

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.