Foto: TV3
Foto: TV3

Sandra: Jeg havde aldrig smidt kuglen

Sandra gik hele vejen til finalen, men i sidste ende blev hun snydt af sin partner, Nicolas.

Sandra og Nicolas har stået stærkt sammen i mange uger, de har stolet på hinanden, og det lignede et forhold, der ikke kunne gå galt. De to finalister klarede sig sikkert videre til troskabstesten med en sejr over Daniela og Jack, men så smed Nicolas kuglen, og Sandra måtte tage hjem til Danmark uden nogen pengegevinst.

- Da han smed kuglen, skulle jeg lige sluge det. Jeg tænkte, hvad sker der? Jeg synes, at det var ondt gjort, og jeg ville aldrig selv have gjort det, fortæller en skuffet Sandra til Realityportalen.dk.

Da Sandra tjekkede ind på ’Paradise Hotel’ havde hun kun turdet håbe på, at hun ville ende i finalen, fordi hun ikke følte sig velkommen og derfor regnede med hurtigt at ryge hjem til Danmark. Men sådan gik det ikke.

LÆS OGSÅ: Nathja om aftenens finale: Sandra er min favorit

Farvel til kørekort og Las Vegas

Inden finalen havde Nicolas spurgt Sandra om, hvad hun ville bruge pengene på, når de vandt, og derfor havde hun svært ved at tro sine egne ører, da lyden af kuglen, der ramte jorden, brød stilheden.

- Jeg havde ikke troet, at han ville smide den. Jeg stod og tænkte, at jeg ikke skulle tabe den, fordi det ville være synd for Nicolas. Men samtidig tænkte jeg også, at han havde taget røven på alle, så hvorfor skulle han ikke også gøre det på mig, siger hun og fortsætter:

- Jeg ville have brugt pengene på et kørekort og en rejse til Las Vegas, men sådan skulle det ikke være. Nicolas fik 50.000 kroner mere ud af det, end hvis vi var gået hele vejen. Jeg ville ikke have kunnet se mig selv i øjnene, hvis jeg havde smidt kuglen.

LÆS OGSÅ: TV3 jubler: 'Paradise Hotel' er en succes

En værdig finalist

Særligt Malene har langet ud efter Sandra for ikke at have været taktisk med i spillet, og det var en af grundene til, at Sandra tog finaleskuffelsen, som hun gjorde.

- Jeg følte, at han havde fortjent det. Alle havde gået og sagt, at jeg ikke var værdig, men nu hvor jeg har set afsnittene, så føler jeg mig værdig. Så det er pænt nedern nu, slår hun fast.

Efterfølgende har Nicolas givet udtryk for, at han fortryder sin beslutning om at smide kuglen.

- Han skriver, at han fortryder, men det kan ligeså godt bare være ord. Men jeg vil have, at han skal fortryde, han skal få det dårligt, når han ser afsnittet i aften (sagt inden finalen, red.).

Dog, så fik Sandra alligevel sit kørekort, da Nicolas i aftes overraskede hende på scenen. Se videoen her.

LÆS OGSÅ: Nicolas går efter finalesejren

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.