Jonass og Anne blev ganske tætte efter 'Paradise', men da forholdet udviklede sig, og Anne ikke havde fortalt om hendes flirt med Boris, før den kunne ses i tv, så sagde Jonass stop (Foto: Janus Nielsen)
Jonass og Anne blev ganske tætte efter 'Paradise', men da forholdet udviklede sig, og Anne ikke havde fortalt om hendes flirt med Boris, før den kunne ses i tv, så sagde Jonass stop (Foto: Janus Nielsen)

Sandheden om Jonass og Anne: Sådan går det i dag

Jonass og Anne fra 'Paradise Hotel' sæson 15 blev bollevenner og mere til efter opholdet på hotellet, men hvordan er deres relation i dag?

Jonass Jannec Jensen og Anne Plejdrup hyggede sig sammen på 'Paradise Hotel' sæson 15, og da de kom hjem fra deres ophold blev gnisten yderligere tændt, men en våd bytur mellem Boris Laursen og Anne ødelagde Jonass og Annes flirt.

Til Se&Hør fortalte Anne i november 2019, at hende og Jonass slet ikke taler sammen mere.

- Vi er ikke uvenner, men vi snakker heller ikke sammen længere. Det ligger på mine skuldre, og ja, det er nok min skyld, forklarede 'Paradise Hotel'-vinderen dengang.

LÆS OGSÅ: Jonass tjener gode penge på de sociale medier: Sådan gør jeg

I en Q&A hos Realityportalen fortæller Jonass, hvad han mener, der gik galt, og hvordan deres forhold er i dag.

- Mig og Anne var super forskellige, og jeg tror, at vores forskellighed gjorde, at det ikke fungerede. Vi havde nok også begge noget med i bagagen, der gjorde, at det ikke skulle være os.

LÆS OGSÅ: Silas Holst får stor drøm opfyldt

Bedstevennen Teitur, der både er gode venner og roomie med Jonass, og som stadig er rigtig gode venner med Anne, har også et bud på, hvorfor Jonass og Anne aldrig blev kærester, men måtte slutte ved en længere flirt.

- Det var et venskab, der udviklede sig til mere og mere, men I er jo to helt forskellige typer. I passer slet ikke sammen. Det der er med jer, det er, at I var sammen på grund af Paradise, da I havde det tilfælles, men lige nu er I bare i to forskellige verdener - I har ikke noget tilfælles. Jeg er det eneste, I har tilfælles, fortæller Teitur i samme Q&A hos Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Irina åbner op om sit liv i en ny bog

Jonass og Anne ser hinanden i dag, men kun gennem Teitur.

- Vi er ikke uvenner, vi snakker bare ikke sammen, men vi kan sagtens være i samme lokale, det var vi for en uge siden.

Jonass har for nylig ikke en kæreste, men meget tyder på, at han har et godt øje til en pige. I hvert fald ved han godt, hvad han går efter.

- Der er da en pige, der er meget sød for tiden, afslører Jonass.

LÆS OGSÅ: Teitur indrømmer: Jeg skal have barn med Christel

- Jeg kan godt lide piger, der er naturlige. Og jeg kan godt lide forestillingen om naboens pige som den der lidt uskyldige pige. Ellers skal hun bare være sød og udadvendt og klinge godt med mine venner, slår Jonass fast.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Anne, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Se hele Realityportalens Q&A med Jonass og Teitur herunder:

LÆS OGSÅ: Casper Balo kom aldrig tilbage på ‘Paradise Hotel’: Produktionen fejlede